Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2006.
Edellinen

kingston wall  1

meiän duunin stereoilla on ihan oma elämä. se on täysin päivästä kiinni mitä levyjä se haluu soittaa.tänään mulla ei oo omaa levylaukkua mukana ja kävin sitten duunikaverin levyjä läpi. oisin NIIN NIIN paljon halunnu kuulla kingston wallin trilogyn kolmatta osaa. mut ei. mulkku soitin sano ei.
joidenki levyjen kohdalla napakka isku kylkeen tai steroiden päälle auttaa. ei auttanu . joskus kovaan ääneen kiroilu auttaa. ei auttanu sekään.
kävin siinä sitten useita muitakin levyjä läpi, kysyin duunikaverilta et mikä levy sillä on viimeeks toimannu. kokeilin , ei toiminu. lopulta se suostu hyväksymään kanadalaisen nais artistin jolla vaikee saksalaiselle kuulostava sukunimi.(hole,smashing pumpkins)

sellasta tänää.


sota o PÅP  1

opin viikonloppuna uuden termin , militaristi harrastaja. ne on sellasia vanhoihin saksan ja venäjän armeijan univormuihin puhkeutuvia sotahulluja vanhempia äijiä, jotka kävelee arvokkaasti ansiomerkit kilahdellen. naisiin ne suhtautuu nyrpeän ylenkatsovasti. mä en oikeesti tienny et tälläne genre on olemassa ..hehehhe..en haluis joutuu sellasen kaa yksin jonnekki suljettuun paikkaan. kuumottavaa...



..fuam..  1

"Eläinrakas ja jonkin verran kokemusta omaava koira ja kissa au pair saa paikan luonnonkauniilla saarella Pohjois-Norjassa. Työtehtäviin kuuluu kissojen ja koirien hoitoa ja siivousta. Ota yhteyttä jos kiinnostaa!"

uijui..meitsi lähtee..norjaan.XD


kuolema tullooo  1

perkele tulin sit kipeeks.. . koskaan en muista et olis ollu noin nihkee yö. heräilin tunnivälein iha tulessa. join varmaa kuuslitraa vettä yön aikana..

ei o kivaa.
ei oo mitää tekemistä.
ei jaksa tehä mitää.
valivalivalivali

ikävä koiruutta. . . . . . .

"what ever tomorrow brings, ill be there with open arms and open eyes...what ever tomorrow brings ill be there , ill be there."



noitia ja munia  1

hauskaa pääsiäistä, oli joo:D
melko raskasta..mut voin kertoo et hyvin mä vedän. ja yhtää ei tartte hävetä ees:D:D:D
tosta mätsäämisesta. ihan hirvee trafiikki käy jokapäivä kolmeviis mätsäämistä. siis toihan o täyttä bulsteriä! ettiiks jengi seuraa oikeesti sen perusteella. kattokaa niittä kysymyksiä mitä siel on. eihä niil o mitää tekemistä minkään kaa.:D heeheheh tämän sanottuani poitsan oman profiilin heti.
nonii nyt seon ohi sitte se muna-aika. tää tais jäädä ilman. joo siis määhän oon siveellinen neitsyt. suklaasta saa näppyjä :D



mummoväkivaltaa  1

nykymummot ei osaa käyttäytyy.
aamulla sporassa jouduin ilkeämielisen mummon uhriksi kun seisoin lähellä lukijalaitetta. sielt tuli keppiä ja kyynärpäätä höystettynä vihaisella mummotuhinalla. kai se mitä hää yritti sanoa oli et voitko väistää, mut se olis kyl riittänyt ihan mainiosti.

Edellinen