Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2011.

joop  1

oli tuskane yö. kurkkuni on tuless. köh köh AUu.
näin unta mis olin koiran kanssa jossain kaukana kotoota, ja odotin junaa.
Ja mua väsytti, enkä jaksanu pitää silmii auki nii juna tuli ja me jäätii asemalle. oli aika epätoivone olo, mut sit sielt tuli yks nainen ja sano et hei ei hätää, hän järjestää et juna tulee takas, ja se tuli ja me päästii kyytiin.
Tost vois niin repii analyysei. :D


popopopp  1

NII missä se mun loma oikee viipyyyy......vittuuuuuuu oon niin lomantarpees. tää työnteko on yhtä kidustusta. mun huumorintaju on kovilla.
JOOJOO läpäläpäläää en JAKSA kuunnella . pakkopäästä siihen tilaa mis herätyskello lentää jonkkaa ja vaa yks ihminen täs universumis saa aikatauluttaa allekirjottanutta. No okei yks ja puol.
kolme viikkooo....kolme aaargh.


..  2

http://www.youtube.com/watch?v=WgL6X2OyKA8
aika herkkää, kuten usein tähän aikaa vuorokaudesta, tuottavaa. Päässä vilisee lauseita ja sanoja tuntemuksista joissa elostelen, hyvistelen todellakiii eikä se oo väärin, vithu meikä ansaitsee. välil näinkii eikä ainaista pohjaruonailuu ja vaiheiluu, itsesyytöksii ja vittumaisii olotiloja. oon antanu saavuttaakseni ja saadakseni. Kaikki on sen arvosta, ja niin tuun tekee jatkossakin, annan kaikkeni nii. :) vahvuus kulkee mun kanssa ja se on lahja , miten hienoo se on! huhhuh. ei mua o kohdeltu näin hyvin ikinä.

pakko hengitellä semimaltillisesti ettei herää .hahahhaaa kuitenki leijusin vaa sängyssäni et GODDAAAAM oli hyvä, kuuma uni. todella kuuma.


OLEn TULESSA.  1

Jos olis joku kysyny vuosi sitten missä olen vuodenpäästä niin ennustukseni ois varmaa osunu yhtä kohillee ko meikäläisen sihti noin ylensäkki . Pakko hehkuttaa, en tiiä miten voi olla niin hyvä olla!
Parhautta . <3
Etenen , ja suunta on kotiin. Rakastan, kovempaa kun koskaan.