Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2010.

..  1

Tänään aamulla mechelininkadulle oli hyytyny vanhahko volvo sisällään vuolaasti itkevä keski ikäinen nainen. :( mun niin teki mieli mennä halaamaan sitä ja sanoo sille et kaikki on hyvin, mut en pystyny liikentee takii pysähtyy. Nyt mua harmittaa.


2 viikkoa jäljellä tätä vuotta  1

HUOH.
ajattelin löysätä hieman. ainakin yrittää. eipä siinä että olisin pipokireel lajikumppaneilleni vaan itselleni. Lajikumppanit toilaikoot omiaa ihan rauhassa, ei sekään kai mun asia oo. Sivusta voi vaa kattoo ku jengi puree omia ranteitaa eikä kuuntele. En mäkää kuuntele, heh siksipä olin eilen ihan vitun vihanen itelleni. en voinu käsittää miten voin toimia niin että joudun ite nesteisiin.Ei se sinäänsä haittaa, kunhan pitää pään kasassa.
Ehei, en luovuta koskaa. se on niin että mä taistelen onnestani.
En pysty muuttaa maailmaa päiväs, enkä itteeni ehkä koskaan.
Pitää päästä uimaan.
vedessä ajatus selkiytyy.
Siis mä olen niin elossa kun olla voi ja mulla on positiivist energiaa vaikka jakaa. :D Mut en mä mitää jaa , perkele. Näihin sanoihin.

http://www.youtube.com/watch?v=g6U_BEiYU8I
sen verta herkällä, et tämä itkettää.



im dreaming of a black christmas  1

Fear is the man that lives next door.
Tuntuu siltä kun olis ollu täällä ennenkin. Olen vahva, olen itsenäinen. täytyn siitä tunteesta, enkä haluu nyt mitään muutosta tilanteeseen. Kun on taas kertalleen keräytynyt kasaan ja alkaa henki kulkea.
Vittuun koko joulu, ei huvita. pysyn kaukana ruuhkista ja ahdistuksesta. Oon rakentanu suojamuurin, ja sitä ei saa ylittää, tää on mun omaa aikaa nyt.

Lumi on syönyt kaiken
routa raiskaa tämän maan
Joutsenetkin jäätyy kiinni jaloistaan
unelmat vaihtuu toisiin
valuen vuosiin vihaisiin
lähtisin mut se vaan ei mee enää niin
ei mee enää niin
ei mikään mee enää niin

http://www.youtube.com/watch?v=xu51l6Ei8dE&feature=channel