Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2006.

huomenta  1

mite ain kaikki näyttää positiivisemmalta aamulla , kun illalla. aamuisin on sellanen sähkönen kaikki järjestyy -fiilis.Helsinki on niin kaunis aamulla. pahuus nukkuu , ihmiset vaeltaa duuneihinsa, on vaan se hetki .

mul onytihan selkee strategia omaan elämääni. jes.


......  2

Come on hold my hand,
I wanna contact the living.
Not sure I understand,
This role I’ve been given.

I sit and talk to god
And he just laughs at my plans,
My head speaks a language, I don’t understand.

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in.
’cause I got too much life,
Running through my veins, going to waste.

I don’t wanna die,
But I ain’t keen on living either.
Before I fall in love,
I’m preparing to leave her.
I scare myself to death,
That’s why I keep on running.
Before I’ve arrived, I can see myself coming.

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in.
’cause I got too much life,
Running through my veins, going to waste.

And I need to feel, real love
And a life ever after.
I cannot get enough.

I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in,
I got too much love,
Running through my veins, going to waste.

I just wanna feel real love,
In a life ever after
There’s a hole in my soul,
You can see it in my face, it’s a real big place.

Come and hold my hand,
I wanna contact the living,
Not sure I understand,
This role I’ve been given

Not sure I understand.
Not sure I understand.
Not sure I understand.
Not sure I understand.



herätys  3

tiedätte varmaan sen hetken kun herää, ja on hetken aikaa täysin pihalla. ei tajua et on viel hereillä , elää viel sitä unta jotenki ja siin on vaan niin pihalla.
5 elämäni heräämist:

1. Sörnäinen v.2003 herään mein kommuunista, niin että mun 120cm leveässä sängyssä nukkuu 5 ihmistä mun lisäks , mun huoneen sohvalla 1. mun huoneen lattialla 4 ihmistä, mein loungen sohvalla (vuodesohva) 5 ihmistä, mun kämppiksen huoneessa 6 ihmistä. 90% sen kämpän pinta-alasta oli nukkuvia ihmisiä. ja mä olin myöhässä duunista.

2.Ruisrock 2006 , herään paahtavaan kuumuuteen, huomaan olevani takaluukussa, mustassa autossa, ystäväni kanssa. ei saanu ilmaa ja ei pystyny liikkumaan.

3.huhtikuu 2006 . herään omien 24v syntymäpäivien jatkoilta. en vaan yhtään tiedä mistä. oon 2 tuntia myöhässä töistä, lähen juoksemaan ulos, löydän itteni mellunmäestä.

4. Ruisrock 2006 , herään leirintäalueelta maasta , yksin . oon kääritty muoviin( myöhemmin sain tietää että sateen varalta pojat kääri..) kaikki mein viinat on varastettu mun ympäriltä...

5.Paras herättäjä koskaan on kuitenki mun ex-avo. kerran heräsin siihen että kundi on tullu yöllä baarista kotiin ja seisoo siinä sängyn vierellä ja virtsaa päälleni. . .
Kerran se keksi herättää mut tehokkaasti, iskemällä sähkötainnuttimella perseeseen. :D


oodi ystävyydelle  1

np:SOAD-toxicity
harvassa on ne ihMiset jOtka sua täysin ymmärtää. mulla on eräs erittäIn hyvä tyttöystävä , kenenkanssa ollaan täysin saMalla aaltopitUudella. me nähdään nykysin yhä haRvemmin mUt silti aina tietää et toinen on siellä jossain ja varmasti homma jatKuu tasantarkkaan just sIItä mihin se viimeeks jäi.No me suuNnitellaan aina kaikkee isOo kun nähään, sellaSt harmiTontA taivaanrannanmaalaamisTa Mikä aUttaa jaksAmaan tasapaksus arjessa. me voidaaN istuu Ihan hIljaa ja kuuNnella musiikkia, joka on mEillä yhTeinen intohimo koSka musamaku on sama mElankolinen ränkytys, jota Muut ei kEstä. ja saadaan siit moLemmat niin paljon, aKut latautuu , tippa saattaa tulla linssiin , seon tErapIaa. arvostaN tätä tyyppii ihan SuunnattomAsti, rakasTan. iso valo mun tesTosteroninkatkUises maailmassani. s sUlle kiitos.


joo-o  1

voisin olla helpompikin..mut miten.
tuntuu et tää kevät/kesä on muuttanu mua ihmisenä. ja yks ihminen keväällä varsinkin.oon ehkä kasvanu sellaseen suuntaan minne en oo ennen nähny.ei se väärin ole.
mulla olis käsissä puhdasta kultaa , mutten uskalla ottaa sitä.pelkään et sekin kuten kaikki muutkin muuttuu nopeesti koska se kuvio on toistanu itteensä jo useaan otteeseen.
siispä käännän selkää sille. se tuntuu ristiriitaselta, haluta jotain ,ja samaanaikaa ei haluta.oppinu et jos ei ota ei tuu yllärinä mitään , vaikka itseasias siin mitää yllättävää olis , sehän on niin nähty koko kuvio niinku ite just sanoin.
oonkohan vähä hukassa itekki täs. etsin jotain mut en tiedä mitä ja kun jotain löytyy en osaa siihen suhtautuu.


...  1

mist negatiiviset unet puskee?kun muutoin elämä on semi positiivista , ja tyyppi ite on yltiö positiivari.
näin unta, mis oli pelkkää negaa. riitelin edesmenneen isosiskon kanssa, päädyin uimaan mätänevän mies ruumiin kanssa. ja en taaskaan löytäny mun koiraa mistään, < se jos joku pistää mielen synkäks.




piuhat solmus  1

.. kävelin tänään kodinkone liikkeeseen. pyysin mukavan näköistä miesmyyjää auttamaan mua löytämään sellasen piuhan että saan tv:n yhdistettyy viritinvahvariin et saa kunnon kotiteatteri systemsounds. se sekotti mun pään miljoonalla teknisellä kysymyksellä niin et loppupeleis tulin kotiin 2 piuhaa kädessä (jotka makso IHAN liikaa johdoiksi) ja TOINEN niist on täysin turha. sain ekalla piuhalla jo homman pelittään, en todellakaan tajuu mitä sillä toisella on tarkotus tehdä.
ehkä hirttäytyy siihen siksi et on niin tippaleipä.. joo mulle kandee soittaa niist taikapavuista. ostan heti .