Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.


elämme itsekkäitä aikoja..  1

seon pinnalla. oon joutunu useaan otteeseen pettymään ihmisiin lähiaikoina, odotan aina niin paljon enemmän . en voi käsittää tätä itsekkyyden ja keskinkertasuuden meininkiä. ihmiset ei tunnu osaavan päästää irti kaavoista, jotka puristaa niitä niin et sen sokeekin huomaa.asioiden on annettava mennä omalla painollaan,. ja on musta ihan okei että jos se ei riitä niin on skidisti painostettava niitä parempiin suorituksiin. niitä asioita siis.Me ei tehdä asioita. asiat tekee meitä.
on edettävä pelotta, ja luotettava et valittu tie on oikee.ja vaikka seon väärä niin, asenne ratkasee. väärästä voi tulla oikee. menkää ihmiset itteenne . voitte oppii jotain.



perrrrjantaii  1

uskomatonta et yks päivä voi nostattaa fiilikset , mut se onki perjantain tehtävä.
viikonloppu on täällä taas.
juttelin eilen broidin kanssa mikä piristi ihan kympillä. Broidi sano et mut on nähty siellä ja siellä, ja et seems like shes a busy chick .sil on selkeesti vakoojia stadissa.tyyppi asuu ite barcelonassa.hehe.
kovasti odotellaan karvanapan kanssa pikkurinsessaa kotiin... odottavan aika on pitkä. 73 päivää vielä. 73!! ihan törkeesti.big brotherki loppuu aikasemmin.
tänää vois nollaa.-vois..ehkä.
näin viimeyönä unta et himoitsin yhtä tummahiuksista naista.. hmmm mikä mua vaivaa. o_O

viikonloppuja