Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2006.
Edellinen

OOOOLEEEEOLEOLEOLEOLEEEE  1

Mulla alkaa tänään loma! ja aika monella muullakin suomalaisella, HYVÄ me! hellyeah.!!

tiedättekö ne laitapuolenkulkija spuget joista näkee jo kaukaa että ei kannata mennä kovinkaan lähelle turisemaan. siis tarkotan nyt niitä jotka käy kovaäänisiä kiistelyitä ja väittelyitä mielikuvitusvastuksen kanssa, räkä poskella, villisti huitoen samalla.
sörkässä on yks mun lemppari sellanen. sillä on mielikuvityus konekivääri messis. se lataa, varmistaa ja tulittaa rajuin ääniefektein. en oo koskaan nähny et se olis osotellu sillä "tykillään" ihmisiä . vaan mielikuvitusihmisiä/olioita? mut voisin melkee veikkaa että jos sille menis vittuilemaan ni se ei epäröis ampua. heh. mitenköhän se suhtautuis jos sitte näyttelis komeesti sen osumat ja kaatuis maahan siihen sen eteen. flippais lisää? tai jos niille väittelijöille menis siihen väliin ja alkais huutaa sille mielikuvitus sällille sen spugen kaa yhessä.hehe.vetäis viel ihan överiks ,niin et ehkä jopa sais sen spugen hiljaseks. testaamisen arvonen juttu.

ehkä mul on lomalla aikaa.

mielenterveys on kiinnostanu mua aina, oon nähny niin läheltä montakertaa kun se on pettäny.se voi tapahtuu koska vaan seon naps ja siel menee projektipäällikkö mielikuvituskonekiväärin kaa. no okei kärjistettyä. thats the way aha aha I like it. :)
LIEKITYSliekitysJÄTTIliekitys. lomaLOMaLOMALOMALOMA.!!
rahaa saa laittaa tilille.kiitos nam.:)


jahas  3

kimin eilisestä blondin ulkoilutuksesta,

kimin virallinen edustaja sanoo että kimi ja blondi on puhtaasti vaan ystäviä, mutta samaan hengenvetoon kertoo ettei hänellä ole mitään hajua siitä kuka tuo kyseinen blondi on.

sellasia ne ystävät on, ventovieraita.



lääh lääh lääh  1

kun on tunteella vedetty viikonloppu, mitä jää jäljelle?
hiljainen ruskettunut ihmisraunio.mut onnellinen.:)

loistobileet, ens vuonna taas...

näin viimeyönä unta, jossa olin se Hulk? se vihreä lihaskasa? no
jokatapauksessa olin siis Hulk ja Terminator yritti tappaa mut,keinolla millä hyvänsä. on muuten vaikee
juosta kun on niin isot lihakset, dobermanninkin se usutti mun
kimppuun.muistan aatelleeni että eipä dobberin puruvoima taida riittää
mihinkään. ei se mua saanu.hähää.
sitten olinkin yhtäkkiä väsäämässä mojitoja jollekkin lääkäri porukalle.
siinäkin oli joku salaliitto meininki , mul oli kuumotukset niis drinkeis,
maistelin et jokanen oli samaa kamaa.los alkoholistas...:D


jååå  2

seon tunti ja sitten tää starttaa jussiin.:D

autoon on lastattu:
*supermäiskeet
*valkkaria, bisheä ja votkaa.
*pari hyvää kaveria ja kolme koiraa.
*viikonlopullinen musiikkia.
määränpäässä odottaa:
*lisää seuraa
*meri
*mökki ja sauna

Olkaahan ihmiset ihmisiks , älkää hukkuko .
tajuttoman hauskaa juhannusta kaikille.!


the only good god is dead god .  1

hohhoijjaa.. univaje.pää on painava.taas.
eilinen oli sosiaalisesti onnistunut. istuttiin puistossa kundien kanssa, ja sain mahtavan seksikeskustelun viriteltyy:D haaa. hyvä ettei tullu matsia ku pojilla tuli kiistaa metroseksuaaleista ja homoista .
olin sitten lähdössä kallioon parille, kipasin alakerran baarin kautta. Huomasin et spåra tuli pysäkille just sillon, lähin ryntäilemään täysii ulos, ja just samaan aikaan yks kundi ajo tsygällä ohi, juoksin sen eteen...se veti liinat kiinni ja lens komiasti tangon yli kerien. ja katuun. se ei ollu mikään pieni kundi.. sen housut repes perseestä (*repeilee salaa*) ja mukana ollut pizza lens laatikkoineen katuun, ja siis tuli vielä oikeen ulos sieltä laatikosta.
se ei ollu kauheen ilonen. sanoin että anteeksi ja menin jeesaa sitä ylös mut apu ei kelvannut oli se niin kiukkunen, suurimmaks osaks varmaa sen pizzan takii.. näin sen ilmeestä et sen ois tehny mieli sanoo pahasti, mut se ei hannannu.ois muakin vituttanu...salee hirvee nälkä, (isoillamiehillä on aina) ja sitten joku stanan ämmä tyrää lätyn katuun ,repee viel parhaat shortsit ja kaupanpäälle baarillinen ihmisiä todistaa koko tapahtumaa.huuteli vaan et ens kerralla jos en kato niin ajaa mun yli, sanoin että sopii yrittää.
liuotettiin sitten parin kaverin kanssa vodkalla sisäelimiä ja lähettiin baariin >sieltä jatkoille jonku naisen luo.
meno oli aika h c . . . kämpän emäntä tais jakaa mukavaa vähän kaikille .:D hahhah.
illan paras oli sellasen 155cm kundin iskuyritys: "MOI ollaanks me nähty ennenkin?näytät tutulta. ainiin nyt mä muistan mun on ennenkin tehny mieli puristella sun tissejä "


hihihi  1

taas maanantai. huomasin sen myös omassa käytöksessäni.
viikonloppu oli huisin kiva, eka yritin ottaa ihan rauhallisesti mut mopo lähti käsistä jälleen ja karkasin lopulta maalle. alkaa olla meininki kohillaa noin ilmojen puolesta.
treenasin landella jo kahdella puisella nunchakulla(800gr/kapula),enkä kertaakaan saanu päähän osumaa.edistystä jess! koht oon ninja.
maalla on niin rauhallista. irtiotto .
järvellä tuli hengailtua , paikallisen nuorison tuijottaessa .. hmmm. mikäköhän siin on et pitää tuijottaa. näytän vissii epäilyttävälle. okei mä oon normaalia pidempi ja oon tatuoitu. se riittänee. hehheeh.
ajatteln et perun juhannuksen kokonaan.:D sopisko?


perrrrr...jantai lovee mun beibelle  1

mun koira on ihan kuningas. seon.
se ei koskaan valita mistään. se ei pyydä mitään, ei kiukuttele. ei riko mitään. se on syntynyt/kasvanu rakkaudessa, ja sen rakkaus on pyyteetöntä. seon aina valppaana , vahtii mua. ja haistaa epäilyttävyydet vaikka en itte niitä tajuaisi. luotan siihen 100% . ja se luottaa muhun. laumanjohtajana, mun tehtävä on huolehtia sen hyvinvoinnista. kiitoksena siitä se ei koskaan jätä mua. mul on kultaa käsissäni. <3


mad world  1

synkkyys valtasi mieleni.
kauhee ikävä kaikkee mitä ei enää ole.todella todella yksinäinen olo. tuntuu siltä et juoksis ympyrää pyörees huonees, pyörryttää.
vituttaa. tekee mieli hakaa päätä pöytään. vedän syvään henkee.ei auta.
haluis avaa oven. astuu ovesta ulos ja samalla sisään, uuteen.
sä oot vahva.
"ei oo rajoja kun hetki kun kuolet/sitä ei voi väistää/älä silti anna toisten ittees tasapäistää/rehellisenä oot kaunis/täydellinen tapaus/käytä hyväkses kaikki se annettu vapaus/joka sul on hallussas/etene pelotta ja luota/haaveista voi tulla totta"


Edellinen