Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

kuka olet?  1

miten musta tuli tällänen eikä jonkinmuunlainen?
musta piti tulla poika tai mun vanhemmat kovasti toivo poikaa. nimeks olis tullu matias. noo tyttö tuli , synnyin keskosena eli mun sisäelimet ei ollu ihan valmiit ja olin ihan keltanen , ja asuin ekat päivät kaapissa .<tol on pakko olla ollut jotain vaikutuksia muhun.
oon aina ollu muita tyttöjä pidempi ja jo ala-asteelt lähtien hengaillu poikien kanssa. en vaan mahu siihen kaavaan mikä pikku prinsessoille on asetettu. mun kaverit on 95% kundeja. miehet on kavereina parempia kun naiset. ne on luotettavii, suorii ja viihdyttävii.
aina kun joudun tilanteeseen missä oon tyttöporukassa, erotun joukosta ku musta lammas, mä en jaksa jauhaa mistää meikeistä ja plaaplaasta , puhun suoraan ja joskus vaivaannuttavan härskisti , juon kaikki pöydän alle ja haastan riitaa aamuyöllä. heheh .
välillä mä mietin olisko millasta jos olis oikee prinsessa , stressais jostain meikeistä ja kännissä soittelis miehille ja itkis vuolaasti jotain täysin merkityksetöntä. hahah se olis niin ei mua. kyllä mä soittelen kännissä miehille mut en koskaan draamaile . johtopäätös. oon 100% pesun ja pöllytyksen kestävä poikatyttö . tuttuja naurattaa salee .

musta tuli sitten se poika mitä faija ei koskaan saanu.



taas perjantai  1

mua kyrsii, mullon ihan selkee romantiikan puutos miehet on ihan liian miehisii mun maailmassa. mis on kaikki hemmottelu ja söpöily.
vaadin vissii liikoja. suomalainen maskuliininen mies ei oo herkkä muulloin kun alasti . pahinta mitä voin itelleni kuvitella on mies joka on mielellään tossunalla. aka lapanen . sellaselt tyypilt kyl salee natsais kauniit sanoja ja romanttisii eleit . hehhe. mist mä voisin tilata mittatilaus miehen . yks sellane sopivan karhee mut omia aivojaan käyttävä ja naisenkäyttötaidot omaava otus mulle kiiitoooooos.