Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2011.

jooooppp  1

melko uskomatonta. en yhtää tykkää itestäni tänää. Nyt tarvitaan voimallisia ajatuksia . ...Kylkilihat on nii sairaan kipeeenä! :) hah ihanaa.
vittu,mun pitää oppii hyväksyy se mitä tapahtuu nyt aina ja ikeen, ketä luulen olevani luullessani että voin päättää? Ja mitä välii. Onneni on olla nyt tässä missä olen. todella.
en ehkä arvosta itseäni tarpeeksi.mut joo, se on vähän sama ku painonpudotuksessa et kun saavuttaa nii vaikeinta on pystyä pitämään se siinä. mut jos mä sitä ajattelen niin ni ei se oo ees vaikeeta, its all in my head.plaaplaaplaaaaplaaaa plaaaa plaa plaaaaa plaa.back to work biaaatch!


johohnw  1

voiko huonossa parisuhteessa elää? Mielestäni ei.eilen kävin keskustelua aiheesta kelvoton poikayståvä ja vankka ajatukseni täjäisen kaessa seurustelvalle oli.ansaitset parempaa,parempaa on,jätä se paska.mut ei nää oo niin yksiselitteisiä juttuja,ihmiset on erilaisia, ihmiset tarvii eriasioita ja elämä on lyhyt.
Kuitenki pitää tietyt asiat olla kun yhdes ollaan .vaikka olis kaks vahvaa minää niin niistä pitää summautua vielä vahvempi me tai mitä järkee siinä m uuten on? Oha se paskaa joku ero mut onko paskempaa ku se ettei toinen sustavittuakaa väl4tä?järkipuolta näis tarvitaa. En må mikää jumala ole,mut näin mä päättelin.
Omani sai taas valtavasti arvoa ja hyvä nii.kuitti1!


sano suoraan  1

etkai etkai?? VITTU TODELLAKI! Discottais.haa.
eurohumppaa aivojen ratoksi ja antais palaa vaa.
Kuinka taittaa kaamos, no ajattelemalla kepeitä asioita. Olla tyytyväinen pienistä asioista ja huolehtimalla että rakkaimmatkaan ei vaivu synkkyyteen. Yhdessä kohti valoa! eli KESÄÄ!
Ja elävä tuli ja glögin tuoksu. mikä voi olla tunnelmallisempaa. ensin pitää siivota se 2 tuntia, ja särmätä päälle tunti niin voi fiilistellä sitä ainakin yhen illan.
Ihan just joulukuu ja ei o ees lunta. Stressii ei kuitenkaa oo.Kehitän niit sit jostain tosi pikkujutuista kuten jos (HUOM JOS) joudun vastuuseen jostain yybervaikeesta jouluruoasta. tämä on erittäin epätodennäköistä koska onnekseni suomen paras kokki asuu meillä.okei pientä leveilyä, vähän joutuu ei voi mitää! :D


perjantai  1

erittäin suuri yhteenkuuluvuuden tunne on päällä. Tuntuu vahvalta ja luottavaiselta.-mmmmm. VITTUSAATANA miten hyvält se tuntuu.Varmaa ekaa kertaa pienen elämäni aikana tuntuu siltä että MINÄ olen siellä missä seison ja en voi uskoo itekään miten onnekas oon.Kuinka monesti voi rakastua uudelleen ja uudelleen samaan ihmiseen... jätetään siitä kuitenkin kokemuksen tuoma naivius pois...goddaaam koska rysähtää? pieni toive sinne jonnekkin kohtalon toivomuskeskukseen: älä tee mitään hätiköityä?Helvetin helmee . sanokaa mitä sanotte , minä uskon hyvään, aina uskonu ja hyvin on menny.vittu nyt mä manasin. kurkin uteliaana tulevaan ja innokkaana! looove baby loooove.pist tulee.


ok  1

tää on yks taistelu paikasta auringos koko elämä.mikään ei oo niin varmaa ku epåvarma.my mind is filled with confusion,just waiting for the strike of conclusion.
Vain tiettyyn rajaan asti voi kohtaloaan ohjata .
Yks viisas mies on sanonu että heikkoutta ei sais näyttää,mul on se ongelma etten pysty sitä peittämään jos ajaa synkkyyteen mieli,ja kun on sama lähde suurimpaan vahvuuden tilaan sekä toivottomimpaan yksinäisyyteen.onhan se tärkeetä et sitä vaalin ja arvostan.ja taistelu jatkuu niim kauan kun vaaditaan.

Vituttaa vaan kun en kykene todistamaan kuinka suuri on merkity s .välil tekee mieli vaa rankaista itseään ja kovaa.tästä huolimatta tänään teen parannuksen,haluun olla parempi ihminen.