Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.



tää on sulle kovistyttö. :D  1

kyttäät kuitenki.
syntymäkarttani:

Aurinko Oinaassa
Oinas on tasapainossa itsensä kanssa eikä hae hyväksyntää muilta, vaan nauttii täysillä elinvoimastaan.
Heikkoudet: hermostunut, impulsiivinen, härnäävä, rauhaton ja ailahteleva luonne.
Kuu Vesimiehessä
Vesimies on sosiaalinen, älykäs ja selväjärkinen ja hänellä on todella paljon ystäviä. Hän on moderni, omaperäinen, nokkela ja piristää ympäristöään olemuksellaan.
Heikkoudet: epäsovinnaisuus, vilkkaasti vaihteleva mieliala. Rakkauselämä on monimutkaista.

Merkurius Härässä
Härkä toteuttaa ideoitaan eikä käännä takkiaan tuulessa. Hän pitää kaikesta ihanasta elämässä. Joskus hän on vähän naiivi.
Heikkoudet: Reagoi hitaasti ja on jääräpäinen.

Venus Kaloissa
Kala on erittäin tunteellinen ja herkkä. Hän on melankolinen romantikko, joka on rakastaessaan jalomielinen.
Heikkoudet: Kala toivoo ja unelmoi liikaa rakkaudessa.

Mars Vaa'assa
Vaaka hillitsee helposti aggressiivisuuttaan. Hän varastoi ongelmiaan näyttämättä niitä, mutta liika on liikaa ja silloin hän "räjähtää". Hän arvostaa taidetta ja kauneutta.
Heikkoudet: Vaaka arvostelee liian helposti yhteiskuntaa jossa elää. Miellyttämisen ja hyväksytyksi tulemisen halu on suuri.
Jupiter Skorpionissa
Skorpioni on provosoiva, tyly ja hyökkäävä. Hänellä on voimakkaat mielipiteet ja arvovaltaa. Hänellä on usein suuri perhe.
Heikkoudet: Hän on kunnianhimoinen röyhkeällä ja halveksuttavalla tavalla.

Aina uusissa tilanteissa vaistomaiset reaktiosi toimivat oman sisäisen lapsen luovuuden ja sosiaalisen hyväksynnän polarisuuden kautta, olet sosiaalinen ja sinulla on paljon ihmissuhteita. Ihmissuhteesi auttavat sinua myös ammatillisesti eteenpäin elämässäsi.
Laajat ihmisen ja ihmiskunnan olemassaolon peruskysymykset askarruttavat filosofista mieltäsi. Haluat pohdiskella niitä rauhassa.
Kannat vastuuta syrjäytyneistä ja köyhistä, olet sosiaalisesti vastuuntuntoinen ja arvomaailmassasi on moraalilla suuri merkitys, vaikka sinulla saattaakin olla salaisia rakkaussuhteita.
Pidät yksinkertaisesta elämästä, luonnosta, eläimistä ja olet rauhaa rakastava.
Vapaudenkaipuusi ei sovi oikein hyvin avioliiton kanssa. Jos avioidut, joudut melkoisiin yhteenottoihin puolisosi kanssa, kunnes hän sallii sinulle täydellisen vapauden ja hyväksyy sen, ettei sinua voi kesyttää.
Olet kiinnostunut taiteista ja korkealentoisista ideoista ylipäätään. Meri vetää sinua taianomaisesti puoleensa.Pidät perhe-elämästä ja lapsilla on tärkeä sija sydämessäsi. Olet luonnonläheinen ja perinteisiin juurtunut.
Rakastut useita kertoja, ennekuin tapaat sen oikean. Sitten sydämesi valittu saa jakamattoman huomiosi. Haluat perustaa perheen ja saada monta lasta.
Sinulla on työssäsi mahdollisuus johtotehtäviin. Heikko kohta sydän ja verisuonet.
Intohimoa, vielä enemmän intohimoa, hurmioitunutta juopumista rakkaudesta ja kiihkosta. Huipentumia, keskusteluja, rakastavaisten kiistoja, mustasukkaisuutta ja antaumusta.
Luultavasti elät vanhaksi ja vietät mielenkiintoisen loppuajan. Poislähtösi on vaivatonta.
(((hahahha loistavaaaa!)))
Sinä olet se, joka on täydellisesti antautunut työlleen. Luotettava, vastuuntuntoinen työntekijä ja moraaliltaan tunnollinen ja kiitettävä, näin ehkä kaverit sanoisivat.
Haluat luotettavia pysyviä, viisaita ihmisiä ystäviksesi ja yleensä nämä ystävyyssuhteet kestävät koko eliniän. Nämä ystävyydet voivat hyödyttää myös omaa elämääsi.
Ystävyyssuhteet voivat tuoda sinulle aika lailla ongelmia.

Persoonallisuutesi on voimakas, olet sulava ja nopealiikkeinen. Eloisuutesi ansiosta seurassasi viihdytään ja tuot mielelläsi mielipiteitäsi esille sekä tutuille että tuntemattomille. Luonteesi on avoin ja pidät ihmisten seurasta sekä huomion keksipisteenä olemisesta.
Olet älykäs ja tiedät mitä haluat. Organisointikykysi on hyvä, pidät haasteista

Toimintasi voi olla kevytmielistä ja vailla harkintaa. Kykenemättömyydestä toimia päivittäisten asioiden parissa voi seurata kovaakin kritiikkiä muita kohtaan tai harkitsemattomia tekoja, joita saat katua. Saatat myös nähdä asiat liikaa omina aikaansaannoksinasi, jolloin korostat kohtuuttomasti omaa osuuttasi, ja toiset hermostuvat tai kääntävät sinulle selkänsä. Tällainen epärealistinen asenne arkisiin toimiin aiheuttaa luonnostaan vastoinkäymisiä ja asiat eivät oikein onnistu. Realismi ja ryhmätyö voivat tuottaa suuria vaikeuksia.
((hehehehhehehhe))
Auringon ja Pluton aspektit tuovat esille tähän elämään liittyvän sielusi kehitysvaiheen, jossa olet siirtymässä tasolta toiselle.
Plutonisten voimien hallitessa elämänvoimaasi on olemuksessasi jotakin salaperäistä, ikään kuin jokainen tietäisi että jotakin on piilossa. Tämän saman tunteen koet myös itse, siitä johtuen mielenkiintosi voi ohjautua okkulttisiin kohteisiin, mystiikkaan ja yleensäkin kaikkeen siihen, mikä on kätkettyä ja salaista - kuolemaan ja kuoleman jälkeiseen elämään. Tässä aspektissa mielenkiinnon kohteeksi voi tulla Pluton tuhoavien energioiden vaikutus, hävitys ja kaaos, kaiken kauniin tuhoaminen ja inhimillisen hädän tuottaminen. Arvomaailman kriisit eivät ole vieraita tälle Pluton asemalle.
Tämä aspekti kuvastaa Pluton negatiivisen puolen vaikutusta elämääsi. Kohtaat taistelua ja vastoinkäymisiä röyhkeyden ja julkeuden viitan varjostamana.
Intuitiivisen tietoisuutesi laajuus on niin suuri, että sitä on fyysisessä muodossa vaikea hallita. Olet täynnä herkkää emotionaalista voimaa, jonka vaikutus heijastuu kaikkeen toimintaasi sekä yksityiselämässä että ammatillisesti.
Olet kuin jonkun suuremman voiman otteessa, impulsiivinen ja joskus uhkarohkea. Otat käsittämättömiä riskejä kaikilla elämänalueilla. Suuri tarpeesi riippumattomuuteen vie sinua seikkailusta toiseen. Toisten on vaikeaa, jopa mahdotonta ymmärtää tätä puolta sinusta, rauhallinen perhe-elämä ei tahdo onnistua, ovatpa muut aspektit sitä tukemassa kuinka paljon tahansa, koska kosminen Uranus toimii aina kaikessa, mihin ryhdyt.
Et ole oikein hyvä kuuntelemaan, mitä ympärilläsi olevilla on sanottavana. Sinun suuri haasteesi sosiaalisessa kanssakäymisessä on oppia huomioimaan toiset AC-DC-polaarisuuden mukaisesti.
Arvostat itsesi aika korkealle, pidät kauneudesta ympärilläsi .
Haluat elämääsi hyvinvointia ja huolettomuutta. Sinua ympäröi miellyttävien ihmisten joukko, koska sinua on helppo lähestyä. Rakastut myös helposti. Onnistut sekä ammatillisesti että avioliitossa.
Aurinko, sinun elinvoimasi, perus elämän lähde, ja Jupiter symboloi sosiaalista toimintaa, jossa elämänvoimasi ilmenee. Ne kuvaavat yhdessä niitä valmiuksia, joita sielusi on hankkinut tänään elämään saapumisen tueksi.
Luonteesi yliampuvuuden ja tuhlailevuuden takia voit joutua tutustumaan yhteiskunnallisiin normeihin ja säännöksiin ikään kuin altavastaajan asemasta. Odotuksesi toisten velvollisuuksista voivat olla suuremmat, mitä itse katsot omaksi kansalaisvelvollisuudeksesi toteuttaa.
((hahhahahhah jeeez)))


.  1

kerpele et vihaan päiviä ku kirjottaminen on tuskallisen vaikeeta. meinaan ihan kynä paperi meiningillä, ykskää vitun kirjain ei tuu oikein , välil en tyylii ees muista miten kirjotetaa. vitun vammaset absckdjfekej.
oha mul vaikeeta joo vois melkee luovuttaa jos olis yhtää höllempi itsekuri.
nyt mulle prätkä alle nii ei tartte vapaa-aikaa tuhlaa enää turhuuksiin ja ylimääräsille euroillekki on sit karvanaamojen toilailujen ohella uus reikä.

meillä kaatuu pian seinä. koska isännöitsijä sanoi että ota tyttö leka kätee, son sun seinäs .-ihanaa rakkaat naapurit. pääsette nauttii mun ihanan hiljaisen elon äänistä paremmin via tein vaatehuoneen hormin . hihih.
rakkautta ja substraalia. mistä tulikin mieleeni et seon KYLVÖAIKA ihan käsillä et nyt kaikki pikkupuutarhurit sormet sinne multiin. hihi. oiski puutarha mut nyt täytyy tyytyy parvekkeesee.
hei, oon oikeesti liekeis asiasta. kun paljon merkityksettömiä sanoja ja lauseita kokoaa jonoiksi syntyy BLOGI! :D




joojoo  6

mua vituttaa sellaset naiset jotka vaikka tarvitsee uuden digiboksin taikka vaikka auton sisätilalämmittimen.ja kun ne jo valmiiks tietää et ei niistä mitään tajua niin sinne pitää mennä ITSE asioimaan kuitenkin. mies seisoo siinä takana ja sitten joka asia pitää sitten varmistaa siltä mieheltä ja niin myös se ostopäätös tulee siltä takamieheltä. miksei ne sitten anna sen miehen asioida niitä ostoksia? tai sitten ne tulee yksin ja soittaa joka välissä mieheltä lupia ja tietoja. haluuks ne naiset just olla sellasia uusavuttomia ja aivottomia jotka tarvii ne kivekset aina apuun ku kyse on jostain uudesta. kaikki tollanen just kasvattaa sitä ennakkoluuloa mikä sovinistisilla miehillä on naisista . ku ei ne mitään saa hoidettua.. .
mä ainakin pakottaisin miehen hoitaa kaikki tekniset ja sähköset ostokset joihin mulla ei riitä itellä kapasiteetti. sillon mä suoraan delegoin mahdolliset virheet eteenpäin. ja selviän itse ilman alentavia kommentteja ...
kai useet naiset haluu pitää siit sinä tarzan minä jane jutusta. PIIIIP minä olen avuton nainen TULE PELASTAMAAN MINUT oi apinamies.


yöhh  7

vatsas velloo kummasti. ku yritin hölkätä nii tuntu ihan superoudolta mahassa ja oli pakko lopettaa tai olis lentäny laatta? noroko?
nilkit koiratki vaa vetää munkkii ympäri asuntoo. ei mitää hienotunteisuutta mun olotilan puoleen.NILKS. lomaki loppuu huomenna ja valivalivali.
mut ehkä huomine on kuitenki viikon paraspäivä, vois vaiks veikkaa. ;)