Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2010.

.  2

Nii tiedoks vaa et täytyy saada aikaan TOIMIA jos haluu että tää tyttö pysyy ajassa mukana. mun pää on sitä sorttii, et vaikka oonki liiankiltti , muutun hankalaks ilman asianmukasta pitoo.
ennen oli toisin..
Saatto mennä vuoskaudet polviamyöden sonnassa...eikä ees pää hajonnu, ku evvk ku rakastaa paljon.nyt on tiktak kellot piinaa paljon unelmii ja mieletön visio, jota kohti kulkee. ehkä väliin meen mettää mut siin on se pointti, et jotai sieltki tarttuu tukkaa mukaa.
Eivoi kasvaa suureks jos ei pidä silmii auki ja kuuntele mitä maailma sanoo, joskus ei kuule mitää ku pää nii syväl itsekkyydes.
Mullon suurta tunnetta.
Vittu, en mä kuvittele et must mitää superstaraa tulee tai ees tuttuuteeveestä ku kotona viihdyn mutkattomasti muutenki elämä suorempaa. mut jotai pitää olla pilkettä menoo ja elämää suurempaa fiilistä . JOs sä rehellisesti saat sitä siivuu mulle tarjottuu nii pist tulee ennenku o liian myöhästä, seon vähän niinku kyse siit et jos rikon sun pinkinmansikkakuplan, ni hei, mä lupaan, hommaan sulle paremman tilalle. tajuu se.


.  1

AHDISTUS. taittuu osittain välinpitämättömyydellä.

viimeyönä se tuli mulle , nimittäin nimi mun uudelle koiranpennulle. mikäli sellanen siunaantuu. jes. yks asia vähemmän ajateltavaa. en aio lausuu sitä ääneen ennen pennun tuloa, ettei sitä pöllitä.


joooo  2

oon niinkö kahen vaiheilla ny. mutten taaskaa osaa päättää. prkl. emmätiä mitävittua täs pitäs ajatella kaikesta, mut tiiän itteni ja jos se käy mun mieles, ajatus arvaamaton, niin seon satavarma ni ei mee kauan nii homma himas.jahei tää on positiivista vaa, nii mulle,. selkeetä?

seon vaa se, että mun paraskaveri, luottokaveri, ja vittumiten epäreilua. kuolema on armoton, mut ei koskaa niin armoton ku elämä. oon kovettunu , mutten koskaa totu.

http://www.youtube.com/watch?v=iju1_DhH2Qs