Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2006.

taidan olla sekaisin päästäni...  1

tein tänään hyvän teon.
kuulin että yks vanha kaveri on seonnu/flipannu.sille on parikuukautta sitten siirretty pari kissaa hoitoon allergian takia. ja tää kaveri oli aina sellane luotettava poika."hyvä ihminen"..
sain osotteen kaverilta , ne on jo pari viikkoa yrittäny tavottaa sitä jäbää kaikki on huolissaan. heti kun pääsin töistä ajoin sen luo.pääsin rappuun , ja aloin kiipee rappusia ylös, ylhäältä kuulu musaa mitä lähemmäs pääsin sitä kovempaa, tunnistin sen slayeriks.tiesin kenen asunnosta se tulee. ovelle jähmetyin hetkeks miettimään uudestaan, mut huoli kisuista pakotti ryskäämään sitä ovea. se oli kyhänny siihen oveen sellasen A4 lapun mis luki ettei se haluu mainoksia vaan tavallista postia ja kaverit oli jättäny siihen sille viestejä ja numeroita et se soittais.
se ei eka avannu ovee. vilkutin sille ovisilmään ja se avas, siinä se seiso psykoosikatse naamallaan, ja sellane metrine viidakkoveitsi kädes, valmiina iskee mua sillä.
sanoin et rauha rauha, seon mä kai sä mut muistat. sit se ilmeisesti muisti ja laitto veitsen pois. pääsin sisään. tärinä alko. esitin ihan normaalia , kyselin et mitä sille kuuluu ja mitä seon puuhaillu. kaikki mitä sen suusta tuli ulos oli sekavaa. ei yhtään kokonaista lauserakennetta. se oli piirrelly itteensä punasella tussilla jotain merkkejä.se toisteli uudestaan ja uudestaan miten hyvälle mä tuoksun ja miten se ei päästäis mua enää pois sieltä. kuumotti, mut pidin pokkaa. sen asunto oli iha järkyttäväs kunnos kaikki oli hajotettu minkä voi hajottaa. siel ei pystyny käveleen koska oli niin paljon kamaa sisällä. kysyin varovasti missä kisut on. se vastas et ne on täällä jossain. ensimmäinen kokonainen lause. pyysin et se ettis ne et haluisin nähdä ne kovasti. sitten me alettiin ettimään. katoin joka paikkaan minne kissa voi piiloutua. ei näkyny.
sitten tää kundi yhtäkkii muisti et ne on "bunkkerissa", mulla nous karvat pystyyn, kysyin varovasti et mikäs se on, ja se käveli eteisen kaapille ja avas sen. siel oli kisu. en tiedä kauan se oli ollu siellä kaapissa. se tärisi ja mauku hädässä. pyysin et saanko ottaa sen syliin. sain. heti kun sain sen kisun syliin mulla vaisto sano et "juokse". mut pokerinaamalla esitin edelleen et olin tullu vaan kattoon sitä . kyselin että missäs se toinen kisu on. tää jätkä alko skidisti hermostuu. se vastas vaan et "se meni maan alle joksikin aikaa". ymmärsin sen niin että sitä kissaa ei enää nää elossa. . . sitte laitoin kaiken naisellisen vetovoimani kehiin ja sanoin, et kuule mitäs oot mieltä, et ku tykkään kauheesti kissoista et jos otan tän hoitoo vähäks aikaa? se onneks suostu ja sillon mua vietiin. se huuteli vaan perään sellai tyhjä katse naamallaan et se rakastaa mua. soitin heti sen yhelle kaverille et miten asiat siel on. jätkät lupas hoitaa kaverin hoitoon. ees yks selviyty. onneks ,palkitsi kun se täällä sitten tuli syliin ja alko kehräämään. selviytyjä.


burn out..  1

väsyttää.. oon täysin kypsä duuniini. tulee sellasia raivotus fiiliksiä yhtäkkiä et tekis mieli heittää jotain seinään.
noo toisaalta pieni elämäntapojen tarkistus olis ehkä paikallaan.nukkuminen olis semitärkeetä, ei vaan ehdi ei. jotain muuta vois kans syödä kun helppoo ja nopeeta. noo liikuntaa sentään tulee harrastettuu tarpeeks.

jotain tärkeetä puuttuu.


oih..  1

fiilistellen raptoria . siis parempii lyriikoita saa hakee!
hehehee. mikää ei ois romanttisempaa ko intiimi kahdenkeskinen tilanne ja sitte pärähtäis soimaan raptorin se ihana hidasbiisi mis lauletaan.."sinun ihosi tuoksu ,huuliesi kosteus tuo katseesi salaperäisyys"...

juttelin tänään sellasen 70+ mummon kanssa, ihan työasioita ,mutta se mummo bamlas stadia. oli siisti kuulla, ku hyvään ikään ehtinyt ihminen puhuu stadin slangia. mun vaari heittää kans hyvää legendaa aina kun se hetkellisesti on jossain järjissään. mut se äijä onki jo melkee sata.




fiilistellen  2

elämän tarkotus on ikävän karkotus , pois kaikki vouhotus ja turha kuumotus.
seon kesä nyt, suomi parhaimmillaan. nautiga nautigaa

kuuminta håttii:

weeruskan safka
RHCP:n uusin
kaikki örrimörrit (lue:kaverit) joita ei koko talvena nää ja nyt noon taas kuvioissa.
TOOL:in uusin (OIJOIJOIII)
moottoritie on kuuma
just leikatun nurtsin tuoksu motivoi , ja mattolaiturit
(oonkohan tulossa vanhaks...)

pääni a.toimii hyvin( ) b.ei toimi( ) c. riittää kun on paikallaan(x)

kun en juo kahvia aamulla/ollenkaan, joku sano et pitäs ratkoo matemaattisia tehtäviä aamuisin et sais aivot hereille.joo-o, en o matemaattisesti kovinkaan lahjakas, koulussa ainoo opettaja jota todella vihasin oli matematiikan opettaja, hyi muistan vieläki miten pahalle se nainen haisi. lukemattomat oli ne kerrat kun tää istu oven toisellapuolen "rauhoittumassa".ja se ämmä oli mensan jäsen, sitä se aina muisti kertoa. hehe sisko taas huijas aina multa rahat "kato tää seteli o paljon kivemman värinen ku toi sun , vaihetaan." tai jos mulla oli 5mk kolikko ja sillä vaikka 2 markan kolikkoa niin vaihdoin ne mielellään keskenään koska sain enemmän:)

mitäköhän selitän.
päivän jatkoja!


easy living  1

iha loistava viikonloppu. :D landella aurinko paisto ,hyvässä seurassa syötiin hyvin , saunottiin ja parannettiin maailmaa. jazz mestaruus tuli aamuyöllä haltuun ja devil stickit alko pyöriin ihan mukavasti kädes . nahka palo ja nakki palo .easy livin`.