huomenta

  • me-O

rauhassa ajelin aamulla jonossa kulosaarensillalla (3 kaistaa) vasemmalla kaistalla , isohko rekka siinä alkoi sitten vilkuttaa oikealta kaistalta keskimmäiselle ja mitätekee autoilijat?! joutuvat mielenhäiriöiseen tilaan ja alkavat toimia täysin irrationaalisesti aamuruuhkassa jossa mennään sitä seittemääkymppiä about. ihan törkeen vaarallista toimintaa taas.
pappa siinä sitten päätti ettei se minua näe ja alkoi kiilata mua keskikaiteeseen.tuijotin sitä silmiin ja näinkin suoraan läpi pään, katsoin aiheelliseksi jättää tennarinkuvan autonkylkeen. ei reagtiota harmaapäässä.luuli mua varmaan mielikuvituksensa tuotteeksi.(jonka päälle pitää ajaa) varmalt kaatumiselta mut pelasti vaan tehot jalkojenvälis ja kylmä pää.. nainen punaisessa wolkkarissa edessäni taasen alkoi jarruttaa hurjasti vaikkei rekka edes ollut tulossa hänen kaistalleen. eikö sitä jumalauta voi tulla julkisilla stadiin JOS PELOTTAA .tai jos ei liikenteen pelisäännöt oo sisäistyny kirjekurssil.
dementoituneilta KUUROILTA papoilta suoraan tsetit vittuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus