Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

”se juttua aloittava lyhyt lause...  3

...joka usein kirjoitetaan isommalla kuin muu teksti”

Näin viime yönä unta, jossa ”moottoroidun ajoneuvoni” konepellistä kuoriutui ”yleensä telalla levitettävää värillistä ainetta” pois suurina hiutaleina. Sen alta paljastui ”hapen ja kosteuden aiheuttamaa ruskeaa hapertumista”. Onneksi heräsin ”illan vastakohdan ” sarastaessa, ”musiikkia tuottavan ajannäyttäjäni” vinkaistessa korviasärkevästi. ”Pisaroivan vesisuuttimen” alla seisoessani tuli mieleeni, että voisi olla kiva ajatus pelata Aliasta Kuopiomiitin etkoilla, ennen kuin mennään ”kaatamaan niitä tolppia painavalla mustalla pallolla”. Sitten kuivasin itseni ”froteisella kangaspalalla” ja menin ”siihen huoneeseen jossa on uuni” keittämään ”ei teetä, vaan sitä toista kuumaa nestettä”.

Terveisin: ”joku venäläinen suurruhtinatar + kaksoispisteen vieressä oleva välimerkki”


Tiskihanskat vai kertakäyttöastioita?  7

Silläkin uhalla, että blogini alkaa toistaa itseään, on ihan pakko parkua täälläkin, että jälleen yksi kodinkoneeni teki itsemurhan!

Minullahan on mystinen taipumus saada kaikki vaikutuspiirissäni olevat, yli kaksi liikkuvaa osaa sisältävät kapistukset menettämään elämänhalunsa. Tänään hajonneiden sähkölaitteitteni loputtomaan listaan liittyi astianpesukone. Täytyy toivoa, että saan kodinkonekorjaajan (mieluiten komean sellaisen) paikalle ennen lauantaista Kuopiomiittiä. Jos tämä ei onnistu, kieltäydyn tiskaamasta koko sakin tiskejä, joten yöpyjät sekä etkoille saapuvat voivat tuoda mukanaan joko kertakäyttöastioita, kumihanskat (talo tarjoaa kyllä tiskiaineen) tai mieluiten uuden astianpesukoneen…


Sinkulla menee lujaa  7

Naimisissa tai pitkässä parisuhteessa olevilla ystävättärilläni tuntuu olevan osin kateuden, osin paheksunnan sävyttämä illuusio siitä, miten hohdokasta sinkkuelämää vietänkään. Liekö aika platinoinut muistonsa omilta sinkkuajoiltaan, vai mistä johtunee heidän harhainen käsityksensä, että elämä sinkkuna olisi hohdokas sarja toinen toistaan upeampia romansseja, loistavaa seksiä, muhkeita illallisia, villejä bileitä sekä katkeamaton virta potentiaalisia miehiä valmiina tyydyttämään kaikki tarpeet. Buaah! He ovat selvästikin unohtaneet, että siihen nähden, ettei ole ketään joka akuutin halipulan iskiessä rutistaisi, on aika laiha lohtu se, ettei kukaan myöskään odota sinun pesevän sukkiaan, tekevän parempia lihapullia kuin äitinsä tai nauravan pieruilleen.

No sainhan minä viime viikolla sentään sähköpostia, jossa joku tuntematon tarjoutui toimimaan vessanistuimenani. Ja jonkinlaisena meriittinä voi varmaan pitää sitäkin, että viime baareilureissulla sain kyseenalaisen kunnian antaa pakit peräti kahdelle ukkomiehelle. Nuo elämän huippuhetket poissulkien sinkkuilu on enimmäkseen tylsää. Esimerkiksi tänä vinhana viikonloppuna olen tappanut aikaa niinkin huimilla toiminnoilla, kuin kukkien kastelemisella, kirjastossa käymisellä ja wc:n lavuaarin tukkeutuman avaamisella. Onneksi tälle illalle onkin sitten hillittömiä suunnitelmia. Aion nimittäin lakata varpaankynteni!


Seksikkyyden top 15  7

Torstain Iltalehti (6.9.07) uutisoi Brittilehti Mirror:n listaamat 15 asiaa, joita miehet pitävät naisessa kaikkein seksikkäimpänä. Kuvittelenko vain, vai ovatko brittimiesten mieltymykset vähintäänkin omalaatuisia?

Seksikkyyden top 15

1.Ei meikkiä, luonnollinen kauneus kunniaan
2.Pyöreä vatsa, ei liian treenattuja vatsalihaksia
3.Rypyt
4.Raskausarvet
5.Kännipuhelut miehelle
6.Olutta juova nainen
7.Pienet rinnat
8.Yhteensopimattomat alusvaatteet
9.Suttuinen meikki
10.Paluu ravintolasta paljain jaloin
11.Hiusten tyvikasvu
12.Vitsin kohokohdan ymmärtäminen väärin
13.Nainen, joka on hyvä lasten kanssa
14.Verryttelyhousuja ja t-paitaa sängyssä pitävä nainen
15.Tiukan topin ja farkkujen välistä pursuavat vatsamakkarat

(Lähde: Brittilehti Mirror)

Eli ihan turhaanko käyn salilla? Olisiko taktisesti järkevämpää antaa kaljamahan tulla? Tähän asti olen välttänyt kännipuheluitakin, mutta nyt taidan antaa palaa: ”Kultha, shaanks mä tulla shun luo yökshi, kun mulla on vähän hjuono olo…*yööööörrgg*” Saapua sitten baarista miehen luo kenkänsä hukanneena, meikit poskilla, vihreissä stringeissä ja puuterinvärisissä rintsikoissa. Tosi sexyä!

Se on ainakin kätevää, että nyt voin lakata suremasta pieniä rintojani, ja unohtaa ikäkriiseilyt, kun ne rypytkin kerta ovat vain seksikkäitä…


Loogista jaottelua?  4

Iltasanomien nettiversion otsikoita…

Tämä on:

VIIHDETTÄ

”Camillan kohtu poistetaan” 13.2.07
”Anna Nicole Smithin ruumis balsamoidaan tänään! 16.02.07
”Hugh Grant eroaa” 18.02.07
”Britney Spears yritti tappaa itsensä” 23.2.07
”Ville Valo alkoholismistaan: Oksensin verta” 3.9.07
”Nicole Kidman sai keskenmenon nuorena” 4.9.07
"Miss Moneypenny kuollut" 30.9.2007
"Kauniit ja rohkeat -tähden poika hukkui" 20.10.07

toisaalta…

ULKOMAAT

”Lökäpöksykielto leviää Yhdysvalloissa” 3.9.07

KOTIMAA

”Piereminen päin kasvoja ei ollut rikos” 15.2.07

(Lähteenä: www.iltasanomat.fi)