Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.

Treffivastausten parhaimmistoa, osa 2  19

(Treffivastausten parhaimmistoa, osa 1)

Tällä kertaa keskityn yhteen tapaukseen, joka on oikea helmi omassa lajissaan. Nimittäin jotain sosiopaatin ja erotomaanin väliltä, mikäli viesteistä ja niiden sinnikkyydestä mitään voi päätellä…

Ensin hiukan taustoja. Tämä melkein viisikymppinen, profiilinsa mukaan tukeva ja kaljupäinen mies lähestyi minua ensimmäisen kerran jo viime syksynä. Hänen ”ei niin jalat alta hurmaavan” viestinsä sisältö meni jotakuinkin näin:

MIKÄ ON SYY ATEISMIIN?SEHÄN ON SAIRASTA!ET MENETÄ MITÄÄN JOS TULET TAKAISIN KIRKON PIITIIN MUTTA VOITAT KAIKEN JOS JUMALA ONKIN OLEMASSA!SE OLISI KUIN VAKUUTUSMAKSU. ON KAI SUN ASUNTOSIKIN VAKUUTETTU. EI OLE PITÄVÄÄ PERUSTETTA ATEISMILLE MUUTA KUIN EROTTAUTUMISEN TARVE JA ITSE TEHOSTUS!!!

Ilmeisesti minulla oli sillä hetkellä tosi tylsää, sillä antauduin pieneen uskonnollisaiheiseen kiistelyyn parin viestin ajaksi. Virhe. Iso virhe. Viestien sävy muuttui nopeasti:

Avaan farkkujesi vetskarin,suutelen vatsaasi kaksin käsin,hyväilen p-asi sormillani.Voihkit nautinnosta.Kun nuolen mirriäsi huudat nautinnosta!Tartut sormillasi tankooni jne jne.

Tuolloin tietenkin ilmoitin varsin suorasanaisesti, etten ole kiinnostunut sen enempää itse miehestä kuin hänen törkyjutuistaankaan. Ei auttanut. Yököttäviä viestejä tipahteli tasaiseen tahtiin, useampia päivässä. Intoon ei tuntunut vaikuttavan lainkaan se, että silloin harvoin kun yhtään mitään vastasin, pyysin häntä jättämään minut rauhaan/ilmoitin ettei kiinnosta/vittuilin pahasti.

Torjuin hänen. Hän tekaisi pikaisesti uuden profiilin ja jatkoi siitä mihin oli jäänyt.

Torjuin hänen. Hän tekaisi pikaisesti uuden profiilin ja jatkoi siitä mihin oli jäänyt.

Torjuin hänen. Hän tekaisi pikaisesti uuden profiilin ja jatkoi siitä mihin oli jäänyt.

Torjuin hänen. Hän tekaisi pikaisesti uuden profiilin ja jatkoi siitä mihin oli jäänyt.

Tässä vaiheessa kyllästyin ja ilmoitin häiriköstä ylläpidolle, joka poistikin tyypin profiilin pikaisesti. Pistin myös oman profiilini piiloon noin kuukaudeksi. Huhtikuun alkupuolella otin profiilini taas käyttöön, ihan jo blogimateriaalinkin toivossa, ja heti tärppäsi, vanha vainolainen oli saman tien paikalla ja aloitti niin hupaisan yksipuhelun, etten malta olla jakamatta sitä kanssanne:

12.4. 12:04
jokjo
pääsiäinensaasutsynnintuntoon...näätkömitenmaailmakatsooje esukseen...jäätilmankaikkeasitäelletheräälutka

17.4. 20:36
pusipusi
kukkelikuu
onks...aikoja vapaina?

18.4. 12:44
paa viestii,kontaktii...

18.4. 13:11
minust saamasikommentitkinosoittaaettäoletjotenkinväärilläjäljillä, tunteeton,itsekäs,ateistininen...liianpaljonfaktoja,ettäku kaanjaksaakiinnostua

onkouskontunneherännyt...

20.4. 15:55
TUITUI
mitäs kuuluu?Oletko mietinyt ehdotustani?Et voi loputtomiin miettiä.Vilskettä piisaa...

itse olen erittäin nuorekas (15-20 v ikästäni nuorempi on eräs naine sanonut!!),raamikas,fyysinen,hellä,uskollinen,seksy ja hellä "hali-nalle" josta naiset pitää.

Esim. täältä olen pokannut yhden **-vuotiaan *******naisen,mmm oli mustaa ihoa ja nam nam tiedät kyllä mitä,on ollut paljon kontakteja mutta se oikea puuttuu...olisitko se sinä?sen tiedämme vatsa kun tapaamme ja tutustumme.kuten näet,ikä ei ole ongelma ellet siitä halua sitä tehdä!

21.4. 11:47
miksi et vastaa vistiini!

21.4. 14:04
Mulle on tullut käsitys että olet jollakin tapaa henkisesti ahdistunut.Siitä ateismi eräs ilmentymä!Arvaanko oikein kun sanon että käyt noin kaksi kertaa viikoassa psykoterapiassa...?Tyypillinen hyvin vointi ajan naisten tapa toimia!Avuttomuutta ja hengettömyyttä!Kristinusko on se terapia joka AUTTAA AINA!Uskallatko ottaa kutsun vastaan! Minussa sulla on ystävä jonka käteen on hyvä tarttua,olen luotettava,turvallinen,uskollinen,hellä,raamikas,erittäin nuorekas ja seksy kafru.Ei etäisyyskään haittaa jos henkinen ykseys on.Samaten ei ikä ero!Kirjota!

21.4. 22:19
oletko apinavaijokuidioottikunetvastaa

22.4. 12:40
VASTAA APINA!!!!

22.4. 13:14
Olet erittäin nokkava ja ilkeä kuvatus.Mä EN AIO ENÄÄ OLLA SUHUN MISSÄÄN YHTEYDESSÄ.

ÄLÄ SÄ MYÖS ENÄÄ EDES KÄY SIVUILLANI!

LUUTETKO ETTEN SAA TÄÄLLÄ NAISTA JOS MINKÄLÄISTA MYÖS ILMAN SUA,OLLUT ESIM.**-VUOTIAS *******NAINEN JONKA SEKSI KYVYILLE SÄ ET KOSKAAN TULE PÄRJÄÄMÄÄN!

OLET SÄÄLITTÄVÄ LOOSERI ATEISTI JOKA EI TULE PÄRJÄÄMÄÄN ELÄMÄSSÄ KORKEALLA TASOLLA,

N A U R A N S U L L E!!!!

Tässä vaiheessa jo luulin, että nyt siitä päästiin. Mutta ei…

26.4. 17:37
kadutko ...

26.4. 20:03
voin antaa anteksi...jos kadut

uusi alku on mahdollinen...