Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.

Nöf nöf nöf nöf kvii!  6

Puhelimeni soittoäänet ovat vähintäänkin epäkorrekteja, mukahauskoja ja monen mielestä myös äärimmäisen ärsyttäviä. Eri soittajaryhmien äänet kun on kieliposkessa valittu kuvaamaan kyseisen ryhmän ominaispiirteitä. Tosin soittoäänivalinnat taitavat kertoa pikemminkin minun omituisesta huumorintajustani kuin noista henkilöistä...

Esimerkiksi naisystävien soittaessa ilmoille kajahtaa autenttista lehmien ammumista. (Muutama ystävätär on tästä vähän näreissään, mutta minusta parannus aiempaan kanalasoundiin on huomattava.) Entisen mieheni soitto taas kuulostaa apinalaumalta jolla on banaanit pahasti hukassa jne.

Elämäni miehien (eli exät, hoidot, säädöt ja muut sellaiset) soittoäänestä olen erityisen ylpeä. Miehien soittaessa ilmoille nimittäin kajahtaa sympaattista possujen röhkimistä. Tai sanotaan nyt vaikka karjujen ääntelyä, jos se kuulostaa miehekkäämmältä.

Nyt olen kuitenkin hiukan pulassa tuon äänen kanssa, sillä työpaikallani koko päivän soivalla radioasemalla esitetään vähän väliä mainosta, jossa sikasoittoääntäni huomattavasti muistuttava röhkiminen kuvastaa hädässä olevaa säästöpossua. Kiusalliseksi asian tekee se, että joka kerta tuon mainoksen tullessa ehdin sekunnin sadasosan ajan luulla äänen kuuluvan puhelimestani. Eli toisin sanoen ehdin ilahtua, että joku mies soittaa minulle! Olen niin ehdolistettu tuohon ääneen, että perhoset ennättävät juuri ja juuri levitellä siipiään vatsani pohjalla ennen kuin tajuan, että kyseessä on taas vain tuo pirun mainos. ”Nöf nöf nöf nöf kvii!” ja minun polveni menevät veteliksi. En uskalla edes ajatella miten reagoisin, jos menisin käymään sikalassa...


Haluatko laihtua puolen kilon päivävauhdilla?  12

Karista nyt kesän tuomat kilot tehokkaalla ja helpolla hampaanpoistodieetillä! Unohda hitaat laihdutusmenetelmät, pahanmakuiset kaalisopat ja hikoilu epäpukevissa jumppatrikoissa! Näet tuloksia jo parissa päivässä! Dieetti on yksinkertainen ja helposti noudatettavissa. Se ei vaadi tarkkojen ruokalistojen laatimista tai liikunnan lisäämistä. Riittää, että poistatat alaleuan viisaudenhampaasi molemmilta puolilta YHTÄ AIKAA!

Kuinka dieetti sitten toimii?

Se on yksinkertaista: syö mitä haluat kunhan voit juoda tai imeskellä sen. Kiinteän ruoan nauttiminenkaan ei ole kiellettyä, kunhan muistat käyttää ruoan hienontamiseen ainoastaan etuhampaitasi. (Tämä on muuten oivaa valmennusta vanhainkodin kroonikko-osaston tekarinkatoamistragedioita varten) Käytännössä ruoan hienontamiseen hukattu enegiamäärä kuitenkin helposti ylittää sen sisältämän kalorimäärän. Syömiseen on myös varattava runsaasti aikaa, joten lounastauon aikana et ehdi mitenkään syödä liikaa. Esimerkiksi kuorettoman leipäviipaleen syömiseen kannattaa varata aikaa puolisen tuntia, pihvissä menee kätevästi koko yön. Mikäli tämä tuntuu työläältä, kannattaa muistaa, että unenpuutekin laihduttaa.

Mihin dieetti perustuu?

Kuuri toimii kolmella nerokkaan yksinkertaisella tavalla:

1.Kipu
Kaksi ammottava avohaavaa suussasi estävät pureskelun täysin ja takaavat motivaatiosi säilyvän rikkumattomana läpi dieetin.

2.Maku
Pikantti verenmaku suussa saa kaiken maistumaan paskalta. Sinun ei edes tee mieli syödä mitään. Jos et omaa vampyyrimaisia taipumuksia tulet pian huomaamaan, että verenmakuisesta jäätelöstä kieltäytyminen on uskomattoman helppoa.

3.Inho
Ajatuskin siitä, että hammaskuoppiin kulkeutuvan ruoan ansiosta sinulla on pian kaksi kotikompostia suussasi, saa sinut automaattisesti välttämään kaikenlaista ruokailua. Jos kuitenkin lankeat syömisen houkutuksiin, huomaat pian, että suussasi mätänevä ruoka tehostaa kohdan kaksi (Maku) vaikutuksia.

Dieetin kesto on yksilöllinen ja luutumisnopeudesta riippuvainen. Suuntaviivoina voidaan kuitenkin sanoa, että hammaskuoppien alustavakin luutuminen kestää vähintään kolme viikkoa. Voit siis hyvin odottaa vähintään kymmenen kilon painonpudotusta.