Alitajunta hoi!

  • Anastasia_

Näin unta että kävelin yöllä Kuopion keskustassa vaaleanpunaiseen peittoon kääriytyneenä kuin mikäkin turpea toukka. Olin unohtanut paitani ja takkini jonnekin, ja päälläni oli farkkujen lisäksi vain mustat rintsikat. Niinpä olin nokkelasti kietoutunut täkkiin peittääkseni ylävartaloni vajavaisen asun. Herätin hilpeää huomiota kaikkialla ympäristössäni. Kunnes vastaan käveli kaltaiseni. Mies, jolla oli päällään raidallinen, vanhanaikainen flanellipyjama, unimyssy ja kainalossaan peitto. Ajattelin, että vain nallekarhu uupui ja sanoinkin sen hänelle.

Lähdimme kävelemään yhdessä. Kaikki vaivautuneisuus oli tiessään, eikä minua ujostuttanut enää yhtään hassu pukeutumiseni. Yhtäkkiä Sokoksen edessä taivaasta alkoi tipahdella muovisia, vihreitä, kissan kokoisia dinosaurusleluja sinne tänne, ja yritimme paniikissa väistellä niitä. Heräsin siihen, kun kelloradio alkoi naukua: ”Tytöt tykkää pojista….”

Unikirjani mukaan uni, johon liittyy alastomuutta, on seksuaalisesti virittynyt. (Jukra, ihanko totta!)
Yöpaita unessa taas kertoo, että joku lähestyy minua intohimoisin ajatuksin. (Flanellipyjamat ovatkin tosi seksikkäitä…)

Unitulkitsijat hoi? Onko ihan harhaoppista tulkita, että tulen kohtaamaan minunlaiseni miehen? Sellaisen jonka tunnistaa yhtä omituiseksi kuin minäkin heti ensi silmäyksellä. Ja pitääkö minun nyt mennä tepastelemaan pitkin kaupunkia puolialasti vai voinko luottaa siihen, että uni oli puhtaasti symbolinen…? Pitäisikö kuitenkin varmuuden vuoksi ottaa peitto mukaan, kun seuraavan kerran lähden baariin? Vai onko univajeeni vain viimein sysännyt minut yli sen hataran rajan joka erottaa terveet ja hullut toisistaan…

2 kommenttia

meccic

22.7.2007 21:15

Minäkin odotan että univajeeni sysää minut terveiden puolelle.. o_Oa

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus