Kaikissa meissä asuu pieni…

  • Anastasia_

…sitoutumiskammoinen. Minulla se ei vain ole kovinkaan pieni. Ehei, se on valtava, ruma ja karvainen. Se on päässyt hieman lihomaan viime aikoina.

Aina kun petyin ihmiseen, se kaiveli hampaitaan terävällä kynnellään ja kiitti minua hyvästä ateriasta.

Ja kun jälleen kerran jouduin toteamaan, että joku lupaavasti alkanut ihmissuhde lässähti kasaan kuin reikäinen ilmapallo, se pieraisi ja taputteli tyytyväisenä pulleaa mahaansa.

Joka kerran, kun jälkikäteen ajattelin, etten oikeastaan enää ymmärrä mikä siinäkin miehessä oli niin ihanaa - muka, se röyhtäisi tyytyväisenä ja kasvatti itselleen taas yhden uuden mahamakkaran.

Se sai suorastaan ähkyn salakuunneltuaan puheluani, jossa tuttava kertoi naapurinmiehen pettäneen, vaikka vaimo juuri synnytti heidän kolmannen lapsensa. ”Kaikki ne pettää!” se huusi ja maiskutti tyytyväisenä turpeita huuliaan. Ja kehtasi vielä valittaa saaneensa ärhäköitä raskausarpia.

Kun illalla makaan yksin sohvalla telkkua katsomassa kaivaten kipeästi jotakuta lähelleni, se muistuttaa napakasti, että saan sentään hallita kaukosäädintäni ihan itse.

Ja jos yöllä haluaisin työntää varpaani jonkun lämpimien säärien väliin, se toteaa, että parempi toki palella kuin kuunnella tauotonta kuorsausta.

Silloin se sentään hetkeksi hiljenee, kun maalaan sille tulevaisuudenkuvan, jossa yöpöydällä vesilasissa on vain yhdet orvot tekarit, kahvimaito happanee puolen litran purkissakin, eikä ole ketään kuka korjaisi lonksuvan rollaattorinrenkaani. Sänkyä lämmittämässä vain kissa. ”Ja parikin nuorta ja komeaa vakipanoa”, kuiskuttaa sitoutumiskammoni hetken mietittyään. Se ovela elukka!

Vaikka välillä on kyllä pakko kuunnellakin sen juttuja. Jos romanttisilla treffeillä mies katsoo syvälle silmiini, ja se yhä pomppii sylissäni korvanlehteäni nykien ja kihisten: ”Ehei, halvalla et sinkkuuttasi myy.” on kyseessä väärä mies. Sillä vastineeksi pitää saada niin suurta tunnetta, että se kykenee vaientamaan yhden surkean sitoutumiskammoelukan. Vähempi ei riitä. Eikä pidäkään riittää.

5 kommenttia

Anastasia_

22.8.2008 21:38

Ja tämä vuodatus vain siksi, että menen huomenna jo toisille (!) treffeille saman miehen kanssa. Siis ihan vain treffeille, ei kuulutuksia hakemaan tai sukulaisille esiteltäväksi. Hillitöntä huomata, että taudinkuva vain pahenee ja pahenee. Meinasin muuten ensin luopua koko tämän blogimerkinnän kirjoittamisesta ihan sen takia, että se deittikin luultavasti lukee tämän ja nauraa itsensä kuoliaaksi. Sitten rupesi ahdistamaan se, että jättäisin muka jotain tekemättä jonkun miehen takia. Ennemmin kuuntelen raskastakin vinoilua! Tiedän...toivoton tapaus.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Arica

22.8.2008 21:45

Tsemppiä treffeille - mä en ole pitkään aikaan päässyt niitä ensimmäisiä pidemmälle =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

22.8.2008 21:55

Tuttua tarinaa..Ihan kiva ei riitä.Ei alkuunkaan.. Toivottavasti treffit onnistuvat;pidän peukkuja!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vonStackelbaum

23.8.2008 00:58

Ihan kiva ei todellakaan riitä. Myöskään miehille. Mutta älä päästä sitä rumaa, karvaista kammoasi sulhaseksesi, ethän sentään tahdo tyytyä huonompaan kuin ihan kiva?. Sinuthan se haluaa, se haluaa ettet heittäydy, ettet ota riskiä. Mitä sulla on hävittävää? Punnitse sitä voittoa vastaan.
Elämä on peliä, joku korjaa aina potin.
Mä otan riskin, suosittelen, vaikka pelottaakin. Mutta ajattele voittokertoimia, ne on huimat ;)
Kaikkea hyvää ja hiukka uskallustakin...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus