Matkablogi

  • Anastasia_

Aamun rantatuolin vuokraus alkoi hupaisasti. Olimme rannalla tosi hyvissä ajoissa, joten saatiin valita parasta päältä; eli tuolit ihan eturivistä. Hillpeydeksemme rantapoika hääti tuolin alta meiltä huomaamatta jääneen suuren koiran, joka oli kaivanut itselleen vilvoittelukuopan sen alle varjoon.


Nousuvesi tuli yllättävän ylös asti ja eturivin paikkamme paljasti pian nurjan puolensa. Meri valtasi nopeasti koko pesämme. Puolet ajasta meni peleastellessa kenkiä, pyyhkeitä, oluita ja aurinkorasvapulloja veden vallasta, ja loppuaika kaivaessa vajoavaa pöytää ja rantatuoleja ylös hiekasta. Ruskettuu sitä siinäkin.


Tilasin ensimmäisen kerran kookosmehun, eli kokonaisen kookospähkinän, josta silpaistiin vain hattu pois ja lyötiin pilli tilalle. On kuulemma tosi terveellistä ja puhdasta, täynnä vitamiineja ja hivenaineita. Valitettavasti litku maistui melko mielenkiintoiselta. Miten sen nyt nätisti ilmaisisi...noh, luultavasti useimmat naiset tunnistaisivat aromin kyllä...


Illalla otin sekä manikyyrin että pedikyyrin, hintaa perusteelliselle reilun tunnin urakalle kertyi yhteensä alle kymmenen euroa. Kulta oli samaan aikaan viereisessä huoneessa kokovartaloöljyhieronnan. En tiedä millä se teki vaikutuksen, mutta saatiin hierojatytöltä lahjaksi pieni sydäntyyny, minulle ja "aviomiehelleni". En oikein tiedä mitä tuosta pitäisi ajatella, mutta taidan jatkossa pysytellä viereisellä petillä kuten aiemminkin...


Illan ruokapaikassa saatiin pöytäseuraksi suloinen, vähän siiamilaisen näköinen kissa. Siinä se istui meitä tuijotellen, kunnes tajusimme tuon hienovaraisen painostuksen kerjäämiseksi. Ihme kyllä sille kelpasivat pizzan kantapalatkin (oli nimittäin pakko pitää yhden aterian tauko thai-ruoasta, ja sen pizzan jälkeen niitä taas osaa arvostaakin...)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus