Matkablogi

  • Anastasia_

Joka aamu hotellin aamupalalla istuessamme paikalle ilmestyy kuin nakutettuna sama kellertävä kulkukoira kerjäämään pekoninjämiämme. Olemme ristineet sen Roskikseksi. Sille on kätevä syöttää kaikki läskikappaleet ym. ylimääräiset jämät. Eipä tule kokille paha mieli siitä, ettei vieläkään osaa paistaa pekonia kyllin rapeaksi.

Otettiin tänään Thai-hieronnat. Käsiensä lisäksi hierojat käyttivät monipuolisesti kyynärpäitään, polviaan ja jalkapohjiaan. Meitä rutisteltiin, venytettiin, paineltiin, väänneltiin meitä asentoihin joihin emme olisi uskoneet ikinä taipuvamme ja päällämme käveltiin! Tunne oli monesti epämiellyttävä ja välillä jopa kivulias, mutta rentouttavaa ja tehokasta se on. Koko kroppa rutisee ja naksuu, jumiutumat aukenevat ja veri alkaa kiertää. Laskeskelin, että parin viikon lomasta ehditään käyttää hierontoihin puolisen vuorokautta. Hintaa lystille tulee kuutisen kymppiä. Sillä hinnalla ei taida saada Suomessa edes tunnin hierontaa...

Mies väittää, että jos minut laskisi irti Patongin keskustaan, ei olemattoman suuntavaistoni takia voisi ikinä tietää mistä minut parin tunnin päästä löytää. Poukkoilen ostoskojulta toiselle,enkä juuri koskaan ole selvillä suunnista. Olisi kuulemma kiintoisaa kiinnittää minuun GPS-paikannin ja seurata miten kierrän ympyrää.

Mieskin on keksinyt uuden harrastuksen; valuuttapongauksen. Hän on valmis kävelemään vaikka kilometrin ellei parikin saadakseen 0,2 bathia paremman kurssin. Tekeehän se sentään jo noin 25 senttiä. Saahan sillä viittäkymppiä vaihdettaessa jo 1/4 pulloa Chang-olutta...

Siinä Bangla Roadin (paikallisen huvielämän keskus) valuutanvaihtokojulta toiselle säntäillessämme laskimme huviksemme Ping Pong-shown sisäänheittäjät. Noin 350 metrin kadunpätkälle niitä mahtui 24, ja useimmat niistä myös kävivät "ilmaista" esitystään meille tyrkyttämässä. Melkein joka baarin edessä on myös 1-5 kyltinpitelijää. Eikö niillä ole ruuveja, nippusiteitä, teippiä? Edes lankaa!

Hinasin kullan väkipakolla baariin, jossa etummaisella pöydällä tanssi ilmiselvä ladyboy. Vastustelu loppui kuin seinään, kun mies huomasi kaukana baarin takaosassa toisen pöydällisen tanssivia tyttöjä. Hämmennyksen määrä olikin sitten melkoinen, kun hän lopulta tajusi heidänkin olevan miehiä. "Pimut" olivat kyllä sen verran vakuuttavia pakkauksia, upeat kropat ja täydelliset meikit, että kuka tahansa olisi mennyt lankaan. Häkellyttävää tajuta, että miehet ovat kauniimpia naisia kuin naiset itse.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus