Potkut käsikirjoittajalle!

  • Anastasia_

Jos minun elämäni olisi elokuva, sitä käytettäisiin taatusti nukutusmenetelmänä päiväkodeissa, unettomuudesta kärsivien hoitokeinona tai henkisen kidutuksen muotona kiinalaisen vesikidutuksen rinnalla. Huonokin elokuva herättää tunteita enemmän kuin tällainen; vanupuikkoakin tylsempi.

Elämäni on yksi tahaton farssi, näyttelijät korkeintaan keskinkertaisia, tarina ikävystyttävä ja rakennekin ihan perseestä. Draaman kaareni muistuttaa enemmänkin kuoppaa kuin vuorta. Ainoa mistä ei ole pulaa ovat typerät konfliktit.

Tahdon elämääni vauhdikkaamman juonen, peripeteiaa, värikkäämpiä roolihahmoja; korskeita sankareita ja salaperäisiä sivuhenkilöitä, voimakkaampia tunnelatauksia, lisää suspencea, nokkelampaa dialogia, kiihkeän romanttisia kohtauksia... Ja ennen kaikkea mielenkiintoisemman pääosanesittäjän!

2 kommenttia

-rasa-

4.2.2008 20:17

Mitä tylsää vanupuikossa on? Mun kurjan elämäni tähtihetkiä ovat ne, joina tungen moista korvaan. (korvalääkäreiden nimenomaisista kielloista piittaamatta). Kielletty nautinto XD - Ei taitaisi moiset huippukohdatkaan täyttää muutoin tasaista surkeuttani toistavan elokuvan katsomoita.

Jos annat käsikirjoittajallesi potkut niin täällä hänelle olisi korvaava työpaikka...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus