Rumuus on ikuista

  • Anastasia_

Miksi rumat astiat eivät ikinä säry? Esimerkiksi exän ukkivainaalta perityt kammottavat ruskearaitaiset lautaset eivät hajonneet millään edes minun ”ei niin hellävaraisessa” käsittelyssäni. Sen sijaan kuuden ihanan punaisen lasin sarjasta onnistuin hajottamaan yhden jo ensimmäisessä pesussa. Loput viisi osoittautuivat pintavärjätyiksi ja hilseilivät kauniin värinsä pois parissa kuukaudessa.

Sama homma vaatteissa. Se harkitsematon, hetkellisessä mielenhäiriössä tehty heräteostos, joka kotona tarkemmin katsottuna olikin joko ihan liian iso, liian tyrkky tai muuten vain mauton, ja kelpaa näin ollen asuksi vain ”maleksin kotona yksin suklaata syöden” - päiviin, ei millään reikiinny, katoa pyykkinarulta, veny pilalle tai kutistu edes 90 asteen valkopesuohjelmalla pestessä. Mutta annas olla, jos ostan ihanat uudet housut joihin rakastun oikein tunteenpalolla, niin totta kai niiden vetskari hajoaa viimeistään kolmannella vessakäynnillä, koneen pohjalle unohtunut ruman vihreä virheostos värjää ne oksennuksen värisiksi tai vähintäänkin lahkeelle hulahtaa loraus kloriittia.

Entäs sitten huulipunat. Rumat värit, väärät sävyt, selvät virheostokset pyörivät meikkipussissa ikuisuuden, pois niitä ei raski heittää ja kenellekään ystävättärelle ne eivät kelpaa edes ilmaiseksi. Käyttääkään niitä ei voi ja roskiin ne voi hyvällä omatunnolla viskata vasta sitten, kun ei enää muista paljonko niistä oikein maksoi. Vaan, jos löydän juuri sen itselleni täydellisen värin, joka korostaa ihoni hehkua juuri oikealla tavalla ja saa silmäni näyttämään vihreämmiltä, se totta kai poistuu myynnistä ja häviää kauppojen kosmetiikkaosastoilta nopeammin kuin ehdin nuolla ensimmäisen kerroksen pois huuliltani.

Summa summarum: Jos haluaa säästää rahaa kannattaa ostaa vain sellaisia tuotteita joita inhoaa…

7 kommenttia

Smilja

28.2.2007 22:11

Olen samaa mieltä siitä, että rumat astiat, tavarat ja vaatteet säilyvät ikuisesti, mutta miten käy rumien ihmisten? Ovatko hekin säilyvämpää sorttia – hengittävätkö he maan päällä pidempään, kuin kauniimman ulkomuodon omistajat? Ovatko siis sirot ja sorjat heikompia kuin rumat ja reteät? Oi, mitä mieltä olet oraakkeli Anastasia_? =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anastasia_

28.2.2007 22:19

Mä luulen, että kauneuden katoavaisen luonteen takia olemme lopulta kaikki yhtä ruttuisia, maksalaatikkoläiskäisiä ja pahkuraisella selluliitilla kuorrutettuja. Ilkeät ihmiset sen sijaan elävät muita pidempään, eivät potkaise tyhjää piruuttaankaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EtHina

28.2.2007 22:23

Kuinka valitsitkaan tämän aiheen tänään?
Aamulla kiireessä vetäessäni jalkaani ensimmäiseksi löytämäni sukkaa jolle löytyi vielä parikin, totesin mielessäni näiden sukkien olevan,kuten joku lapsi ilmaisisi satajakymmenentoistayksi vuotta vanhat.
Siitä huolimatta että tässä huushollissa asuu sukkiensyöjäpesukone ja omistan maailman tehoikkammin sukkia reittävän kävelytyylin.
Mutta ei ihme että ne ovat sekä ehyet että molemmat tallessa ja heti löydettävissä, koska sukat ovat äärettömän rumat, tennissukkamaista "neulosta" ja väriltään kirkuvan punaiset.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

28.2.2007 22:35

Koskeeko tämä sama naisia? Vai ainoastaan vaatteita ja käyttöesineitä/-tavaroita? Toisaalta nainenkin on "eräänlainen käyttöesine"... Tai ehkä ei kuitenkaan. Tuosta väittämästä voisi saada köniin, joten vedän sen hiljaisuudessa takaisin. ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Smilja

28.2.2007 22:38

hmm... totta, vastaani onkin tullut muutama vihainen/ilkeä/ryppyinen täti ja setä. Onneksi kuitenkin joukosta löytyy myös lauhkeamman luonteen omaavia yksilöitä. Millainen maailma loppujen lopuksi olisikaan, jos sen päällä asustaisi ainoastaan ryppyisiä ja toisilleen kettuilevia tyyppejä? Pelottava mielikuva =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anastasia_

28.2.2007 22:45

EtHina: Ja mitä kalliimmat sukkahousut, sitä nopeammin ne hajoa. Mitä muodikkaammat kengät sitä isommat rakot ne jalkoihin saa. Esimerkkejä ois vaikka kuinka...

Geo: Kyllä toi pätee ainakin miehiin; komeat/fiksut/huumorintajuisiet miehet tuntuvat häviävän elämästä tuulen nopeudella, mutta rumat idiootit roikkuvat vonkaamassa vielä senkin jälkeen, kun olen suoraan sanonut EVVK.

Smilja: Tällainen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus