Seksi…

  • Anastasia_

…smiä

(no nyt kuin sain huomionne voimmekin mennä itse aiheeseen)

Olipa outo kokemus olla taannoin pikkuveljeni seurana huonekalukaupassa hänen hankkiessaan itselleen uusia kalusteita. Myyjäneitonen ilmeisesti tulkitsi meidät automaattisesti pariskunnaksi (asia mistä toipumiseen tarvitaan luultavasti tanakka annos terapiaa), ja tahtoi välttämättä suunnata suurimman osan myyntitehostaan juuri minuun. Veli esitti aktiivisesti kysymyksiä minun seisoksiessa vierellä tyystin ajatuksiini vaipuneena, mitään näkyvää mielenkiintoa ilmaisematta, ja silti myyjätär halusi sinnikkäästi kertoa juuri minulle sohvan ominaisuuksista ja eri kangasvaihtoehdoista. Aivan kuin olisi aivan väistämätöntä, että nainen kaapin paikan lisäksi päättää myös sen värin, koon ja mallin.

Tavallaan se oli piristävääkin, sillä muinaisina aviovuosinani törmäsin ilmiön kääntöpuoleen aivan liian usein. Mitä isompi, teknisempi tai kalliimpi vempain, sitä sinnikkäämmin myyjät haluavat asioida mieshenkilön kanssa. Aivan kuin miehen genitaalit takaisivat asiantuntemuksen alalla kuin alalla.

Autokaupat ovat pahimpia. Perinteisesti mies on siellä kuningas, vaikkei hänellä olisi edes ajokorttia. Riittää kunhan omistaa Y-kromosomin ja osaa potkia renkaita vakuuttavan näköisenä. Auton värin lisäksi naista voi kiinnostaa korkeintaan aurinkolipan meikkipeilin koko. Pakko varmaan autoa vaihtaessa vuokrata mukaan joku mies esittämään asiantuntijaa (tai vähintään jättää meikkaamatta ja työntää etutaskuun sukka), jottei tulisi aivan kusetetuksi.

Pyykinpesukonetta ostaessa tilanne tuntui jo surkuhupaisalta. Setämäisen alentuvasti minuun suhtautunut miesmyyjä halusi nimittäin itsepintaisesti myydä koneen nimenomaan ex-miehelleni. Nohevana hän lateli teknisiä yksityiskohtia miehelle. Kuin millekin salaliittolaiselle. Minä sen sijaan olisin voinut yhtä hyvin olla näkymätön. Olisi kaiketi vaatinut aivan yli-inhimillisiä telepatialahjoja päätellä kumpi meistä pyykinpesukonetta enemmän käytti. Se joka kyseli linkousnopeuksien perään vai se joka salaa yritti hivuttautua kohti audio-osastoa…

Mitäpä siinä muuta saattoi tehdä, kuin herttaisesti hymyillen kysyä, että onkohan tätä pesukonetta saatavilla minkään muun värisenä? Vaikka vaaleanpunaisena?

3 kommenttia

Anastasia_

6.12.2007 00:05

Ei ME saatu. Veli sai, ja ihan itse valitsi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

6.12.2007 14:24

Mitenhän naiset saa ostettua kondomeja, kun niillä ei ole...? =O

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus