Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.

Kiva maanantai  1

Yleensä inhoan maanantai-päiviä. Jostain syystä tänään on kaikki kuitenkin mennyt hyvin ja on ollut mukava päivä - historiallista! En ole ärissyt kenellekään ja olen muutenkin hymyillyt suurimman osan päivästä. Miksei kaikki maanantait voi olla tällaisia?

Oon myös saanut paljon aikaiseksi, mikä ei todellakaan ole tyypillinen maanantai-ilmiö. Ja tällä hetkellä tuntuu, että energiaa riittää vielä pitkälle iltaan.

Ja mikä oudointa tässä jutussa - en ole nukkunut kunnolla koko viikonloppuna. Eli luulisi asian olevan ihan päinvastoin.

Pessimisti kun oon, oletan että loppuviikko onkin sitten raastavaa aherrusta... Mutta tällä hetkellä oon vain onnellinen, että on maanantai-ilta ja tyhmä Russell Crowen leffa tiedossa!


Elämä on sähläämistä  1

Jostain syystä tää päivä oli taas sellainen sähläämispäivä. Sellaiselle päivälle on tyypillistä, että se alkaa ihan ok, mutta muuttuu loppua kohden yhä pahemmaksi... Miksi ihminen ei osaa olla tekemättä mokia? Miksi ihmisen pitää aiheuttaa itselleen ylimääräistä työtä, silloin kun sen voisi välttää? Miksi ihmeessä meille on kehitetty aivot, jos niissä ei saa piuhoja pysymään kuoseissaan ja radoillaan?

Jos en tietäisi paremmin, väittäisin, että tänään on maanantai. Fiilikset on ainakin sellaiset.

Jotta en vain valittaisi, myönnän, että kyllä tänään tuli mukaviakin hetkiä koettua. Ilmainen teatterilippu (silloin tällöin) saa katos hymyn huulille.

Mikä olisi päivän arvosana? 5, koska illan ohjelmat ja teatterilippu eivät korvaa päivän sählinkejä... No, huomenna on toivon mukaan uusi päivä. Ellen tapani mukaan jatka sähläämistä :)