Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Itsesääliä tai ei...  1

Olen tässä tän päivän aikana seurannut mielenkiinnolla Kotkan citymiittikeskustelua. Jotenkin kiehtovaa seurata, kun ihmiset kuin hurmiossa viesteilevät ja kilvan ilmoittautuvat viikonlopun viettoon, jossa on paljon tuttuja ja tuntemattomia.

Välillä on herännyt ajatus, miksi mä en ole tuollainen, joka rynnistää ilomielin tuonkaltaiseen tapahtumaan. Oikeasti välillä kadehdin teitä hyvät kanssa-city-ihmiset, kun teillä tuota uskallusta ja intoa riittää uusien ihmisten tapaamiseen ja uusien kokemusten kokemiseen.

Mietin vaan, että mikä minusta on tällaisen saamattoman tehnyt. Ehkä se on kaikkein suurin syy luonteessa - en ole koskaan parhaimmillani väkijoukossa. Mutta joskus olisi hyvä rohkaistua ja yrittää olla toisenlainen.

Kyse ei ole kuitenkaan siitä, ettenkö tulisi toimeen ihmisten kanssa. Minussa vaan on 70 % erakkoa ja 30 % sosiaalista tapausta...

Sitä tässä blogissani vain pähkäilen, että kunpa edes joskus uskaltaisi olla todella spontaani, uskaltaisi tehdä päinvastoin kuin mitä normaalisti tekee. Nyt joutuu vaan sivusta seuraamaan, kun toiset osaa pitää hauskaa :)

Mutta tällainen olen. Enkä taida ihan heti muuttua. Mutta haaveillahan saa.

Ja nautin siitä hauskasta muutamien ystävieni kanssa omissa miiteissäni :)

- Lilli -

ps. Oikeasti en kadehdi teitä osallistujia kuin siitä syystä, että pääsette noin hienoon huvilaan juhlimaan :)


Itse aiheutettua kärvistelyä  1

Olen about viikon nyt ns. paastonnut - tai noudattanut yhtä dieettiä - joka kestää kaks viikkoa. Mistähän johtuu, että just tässä puolessa välissä tulee kauhea kriisi ja tekee mieli lopettaa, antaa periksi?

Viikko on mennyt todella helposti; mitään ylimääräistä ei oo tehnyt mieli. Mutta tänään se on iskenyt sitten kahta kauheammin. Tekee mieli suklaata, jäätelöä, sipsejä, siideriä, kaljaa, pullaa, keksiä, karkkia, pitsaa, hampurilaista, ranskalaisia... Ja mua kehdataan kiduttaa näyttämällä telkkarissa joka viides sekunti jotain vadelmakakun mainosta!

Yritän turruttaa aistini uskomaan, että kivennäisvesi on siideriä ja hedelmät karkkia, mutta tiukkaa tekee.

Mutta osoitan kerrankin optimistisen puolen itsestäni ja myönnän, että eihän tässä ole enää kuin viikko dieettiä jäljellä :)

Paljos viikossa onkaan tunteja...
Paljos minuutteja...
Montako kertaa ehdin nähdä viikossa juuri tuon tietyn mainoksen...

No, itse olen tämän päättänyt tehdä, joten pitänee kärsiä.

*jää kiroilemaan ettei ole siunattu paremmalla aineenvaihdunnalla*