Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Elokuu täynnä outoa taikaa  1

Jostain syystä elokuu on mulle joka vuosi menevä ja mielenkiintoinen kuukausi. Olisikohan yks syy se, että olen syntynyt elokuussa ja olen sen takia silloin ns. omimmillani... Toinen syy voisi olla se, että elokuu on eräänlainen rajakuukausi esim. kesän päättymisen ja koulujen alkamisen suhteen. Se myös tahdittaa työkuvioitani, koska yliopistojen lukuvuodet alkaa elo-syyskuussa.

Niin. Eli nyt kun tämäkin elokuu alkaa jo olla lopuillaan, voi sanoa, että niin se vaan on tänäkin vuonna ollut mielenkiintoinen ja menevä. Ja hyvällä tavalla outo :)

Uusia tuulia tuonut elämääni. Mutta samalla monet vanhat tuulet ovat vakaasti pitäneet pintansa.

Saa nähdä, onko syyskuu samanlainen kuin ennen.

- Lilli -


Pure multa pää poikki, kiitos  1

Repivä tuuli näyttää repivän myös harvoja aivosolujani. Tänään kun ei tuo ajatustoiminta ole oikein tuottanut tulosta. Kaikki ajatukset - varsinkin työhön liittyvät - on pitänyt synnyttää väkisin. Jossain vaiheessa päivää kirkuminenkin tuntui olevan lähellä. Toinen vaihtoehto olis ollut painaa pää näppäimistölle ja nukahtaa siihen hetkeksi. Mutta en tehnyt kumpaakaan - join vaan kahvia ja yritin piristää aivotoimintaani mukahenkevillä keskusteluilla työkavereiden kanssa. Enkä tietenkään ymmärtänyt heidän puheitaan.

Mutta tiiättekö mitä. Ajatukset alkoi heräilemään tuossa neljän aikaan, kun töistä lähdin :) Ja nyt tällä hetkellä aletaan olla jo normaaleissa mitoissa. Tietty asiaa auttaa, että on perjantai-ilta, viikon vaativin homma on valmis ja menkkoja voi käyttää hyvänä tekosyynä ylenmääräiseen mässäilyyn.

Eli suklaa, sipsit ja siideri here I come! Ja lisätään neljänneksi listaan Shrek, joka alkaa ysiltä. Jospa senkin saisi vihdoin katsottua :)

- Lilli -

ps. Ja hyvä tuuli sen kuin paranee - radiosta kuuluu just Meiju Suvaksen Pure mua. Loistobiisi!


4500 merkkiä  1

Tuollainen artikkeli pitäisi olla huomenna valmiina. Olen sitä tämän viikon nyt väkertänyt ja tuntuu, ettei sitä oikein valmiiksi saa. Mikä on hassua, koska tuo määrä on ihan helskatin vähän. Mutta älysinkin oikeastaan vasta tänään, että tuo artikkelin laajuus on se ongelma. Mä en vaan osaa kirjoittaa noin lyhyitä juttuja :)

Eli en osaa tuollaiseen merkkimäärään kehittää oikeanlaista rakennetta saati sitten sujuvaa tekstiä, jossa kuitenkin olisi tarpeeksi asiaa ja esimerkkejä. Jotenkin tuntuu, että tuohon laajuuteen ei riitä edes mun normialoitus :) *vitsi* En mä mitään romaaneja todellakaan yleensäkään kirjoita...

Oikeasti hävettää lähettää tuo eteenpäin. Enkä ihmettele, jos se tulee bumerangina takaisin. Ja vielä enemmän hävettää se, että mun oikeasti pitäisi osata kirjoittaa tuollainen juttu. Mihin ihmeeseen mun kirjoitustaito on kadonnut?

Ja jotta elämä ei olisi niin helppoa, mulla on toinenkin artikkeli tekeillä vähän niin kuin samasta aiheesta. Tosin vaan (onneksi!) pitempi ja eri näkökulman omaava. Mutta kattokaapa vaan, parin viikon päästä mä valitan siitäkin täällä :)

Ehkäpä mun pitänee taas alkaa kirjoittaa täälläkin enemmän. Saisi taas tatsia kirjoittamiseen...

- Lilli -



Sekaisin töistä ja omista ajatuksista  1

Maanantaina loppui loma, mut vasta tänään alkoi kunnolla työt. Ja sekavasti alkoivatkin. Mutta mähän olenkin sekava.

Ja miksiköhän mä jotenkin alitajuisesti ajattelen, että oon vasta sitten aikuinen, kun en enää ole sekava :) Mulle on varmaan pienenä toisteltu, että aikuiset on hillittyjä ja vakavia...

Eli näillä näkymin musta ei tuu koskaan kunnolla aikuista. Mikä sääli *ironiaa*.

Mutta huomenna taas sekoilemaan.

- Lilli -