Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

Velkoja ja hauskanpitoa  1

Väsymystä ja laiskuutta. Hyvää ruokaa, hyvää juomaa. Kylmä sauna ja kostea nurmikko. Uusi peli ja vanhat jutut. Hyttysverho ja vaatteet päällä nukkuminen. Ne hurjat kolme tuntia.

Sellaiset oli ystävän häät ja sunnuntai ja tämä päivä häiden jälkeen. Nukuttaa, mutta en halua mennä nukkumaan. Olen nähtävästi masokistisella päällä.

Olen kuitenkin ylpeä itsestäni. Jaksoin valvoa jo toisena viikonloppuna peräkkäin yhden yön. Voisi sanoa, että se on historiallista, koska yleensä nukun sen yhdeksän tuntia yössä. Mikähän mua oikein vaivaa...

Okei. Ekan viikonlopun valvomiseen oli ihan hyvä syykin, nimittäin lentäminen. Ja toiseen tietty se, että eihän ystävän häissä mennä nukkumaan, kun on hauskaa ja energiaa riittää ja on kaunis kesäyö. Ja puolihullua seuraa. Sääli niitä häävieraita, jotka tuli jatkoille, mutta menivätkin suhtpian nukkumaan... Sillä se meidän jatkopaikka ei todellakaan ollut hiljaa :)

Vaikka en itse olekaan naimisiinmenevää tyyppiä, musta on kiva nähdä toisten menevän naimisiin. Kun he ilmiselvästi haluavat sen tehdä ja haluavat muiden osallistuvan heidän iloonsa ja onneensa. Eihän se ole multa pois.

Sellaista näin maanantai-iltana. Sellaisen päivän iltana, jolloin olen niinku palannut töihin loman jälkeen. Ja se ei enää olekaan hauskaa. Mut näinhän se menee - ja onneksi on kesää vielä jäljellä :)

- Lilli -


Ymmärrätkö sinä minun sanani?  2

Lueskelin tossa pitkästä aikaa kunnolla keskusteluja täällä cityssä. Jäin sitten miettimään, että miten ihmeessä ihmiset tulee toimeen keskenään. Kun näyttää siltä, että ymmärtämisongelmia on vaikka kuinka. Sanathan pitäis olla yhteisiä, yhteisesti sovittuja merkitykseltään tietynlaisia. Mutta esim. täällä näkee, että näin ei vaan ole.

Rehellisyys tarkoittaa jollekin jotain, toiselle taas jotain muuta. Sporttisuus voi tarkoittaa keskustelijasta riippuen nähtävästi vaikka mitä taivaan ja maan väliltä. Muistaakseni keskustelu rakkaudestakin sai aika helvetisti määritelmiä. Pakkaa sekoittaa erilaiset luonteet, erilaiset tilanteet, joiden mukana sanat saavat uusia merkityksiä, uusia vivahteita.

Miten maailma pyörii ja ihmiset vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, kun sanat ovatkin kaikkea muuta kuin selkeitä, yksimerkityksisiä? Olen jo pitkään ajatellut, että ihmiskunnan suurin ongelma on ymmärtämättömyys - ymmärtämättömyys toista ihmistä, eläimiä, luontoa jne. kohtaan. Mutta jotenkin se vasta äsken jysähti kunnolla tajuntaani. Ja nyt siis lisänä on ymmärtämättömyys toisen sanoja kohtaan, koska ne eivät välttämättä vastaa omiasi.

Ja silti maailma jotenkin pyörii radallaan ja me sen mukana - vieläpä jutellen toinen toisellemme. Ihme se on.

Huomaa muuten, että mun loma lähenee loppuaan. Aivoissa alkaa olla toimintaa :)

- Lilli -


Matkakuumetta...  1

Ihme ja kumma - matkakuume on iskenyt oikeastaan vasta tänään. On ollut niin paljon muutakin, että ei ole ehtinyt miettiä matkaa paljon ollenkaan - eli ei myöskään stressata tai innostua siitä :) Mutta nyt kyllä jo vähän kutkuttaa mahasta. Muutaman tunnin päästä lennetään!

Hauskaa lomaa mulle ja lomakavereille!

- Lilli -


Leffoja, olutta, viinirypäleitä  2

Viikonlopun saldona on tähän mennessä shoppailua, syömistä ja muutama leffa. Nimenomaan muutama vuokrattu leffa. Teeveestä ei tuu mitään tänä viikonloppuna, joten päätettiin siskon kanssa lainata joka päivä muutama leffa. Saapahan ainakin Nämä pitää katsoa -listaa pienemmäksi :)

Eilen katottiin Mainio vuosi ja Apocalypto. Tänään katsottiin jo Little Miss Sunshine ja kohta katsotaan Lady in the Water. Apocalypto on tähän mennessä hätkähdyttänyt eniten, eikä välttämättä pelkästään positiivisesti. Niin raaka se paikka paikoin oli - mut pitipähän ainakin hereillä...

Tää on mulle aika harvinaista tää vuokraleffojen katselu. Yleensä tyydyn teeveen tarjontaan - siksipä mulla onkin monet uudet leffat kattomatta (kun en nykyään osaa käydä elokuvateatterissakaan).

Mutta vielä olis aika montakin leffaa, joita haluaisin katsoa loman aikana. Saapa nähdä kummat loppuu ensin - rahat vai perslihakset :)

Silti on ihanan rauhallinen viikonloppu meneillään.

- Lilli -


Hikeä ja kyyneleitä  2

Onkohan mahdollista, että melkein kolmekymppisellä naisenalulla olisi vaihdevuodet? Kun välillä tulee hiki ja varsinkin tuskanhiki ihan ihmeellisesti. Kuumia aaltoja varmaankin :)

Naureskellaan äitin kanssa välillä siitä, että sen vaihdevuodet on jotenkin siirtynytki mulle. Toivottavasti ei kuitenkaan... Mutta outoja oireita on, niitä ei voi kiistää.

Tietty syy voi olla tää kesäkin, helteet. Mutta kun noita oireita tulee talvellakin. Tai sitten mulla on vaan joku muu häiriö :) Sekään ei kyllä mikään kumma olis.

Very weird.

- Lilli -