Kannan korteni kekoon

  • Impinainen78

Ystävänpäivässä on paljon ärsyttävää, mutta myös paljon hyvää. Ystävänpäivänä voi oikeasti saada yhteydenoton sellaiselta ihmiseltä, josta ei ole kunnolla kuullut pitkään aikaan - saati sitten kunnolla jutellut. Ja tällainen jutustelu tekee niiiin iloiseksi. Tulee fiilis, että kiva kun ei se olekaan mua unohtanut, kuten en mäkään sitä.

Mikä siinä muuten onkin, että välillä on niin kummallisen vaikeeta ottaa yhteyttä ystäviin, joita ei joka päivä näe? Tää on hassu vastaus ja voipi olla itsepetostakin, mutta tuntuu, että on niin kiire ettei ehdi ottamaan yhteyttä. Kyse on kuitenkin sellaisesta ystävästä, että sitä ei halua pikaisesti sanoa tai kirjoittaa hei ja kertoa suurimmat kuulumiset ja sitten sanoa jo näkemiin. Tämä pätee mulla esim. sähköpostiviesteihin: en edes ala kirjoittamaan tällaiselle ystävälle, jos en tiedä, että mulla on vähintään puolesta tunnista tuntiin aikaa kirjoittaa.

Ja vaikka en niin punaisista sydämistä ja hellyttävistä nalleista välitäkään, on ollut kiva saada yhteydenottoja ystäviltä. Kiitos niistä.

Tiedänpähän ainakin kerran vuodessa, että minulla on ystäviä enkä vain kuvittele niitä :)

- Lilli -

2 kommenttia

meccic

14.2.2007 23:31

Toi on totta. Sain ystävänpäivämeilin pariltakin ihmiseltä, joista ei ole kuulunut aikoihin mitään. Tai no, toiselle kirjoitin itse ensin, mut kuitenkin.

Mulla on myös "vaikeuksia" yhteydenpidossa ystäviin/tuttuihin, joiden kanssa en ole paljoa tekemisissä. Mut mä olenkin mies, sillähän tämäkin on helppo kuitata. :p

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus