Laiskottelupäivä

  • Impinainen78

Laiska, se mä oon. Varsinkin tänään. Sama levoton ja saamaton olo on jatkunut tänään, joka alkoi eilen. Aamupäivän sai sentään kulutettua mäkihypyn parissa ilman sen kummempia panostuksia, mutta sen jälkeen onkin ollut hankalaa. Mietin esimerkiksi, jaksanko lähteä kirjastoon vai en? Tarttenko todella kirjoja juuri nyt, kun pitäisi tehdä muutakin? Meni puoli tuntia pelkästään siihen, että pähkäilin tuon asian kanssa... Enkä tietenkään mennyt.

Oi miksi sitä onkaan välillä näin saamaton ja laiska? Kadehdin niitä ihmisiä, joilla on energiaa esim. käydä joka päivä lenkillä. Mulla ei oo aina edes energiaa pukea päälleni ja lähteä lähikauppaan.

Ja tää ei ole mitään kevätväsymystä, tää on vaan yks mun ihanista piirteistäni. Mulle sohva vaan on joskus liian mukava paikka ja kaikki muu jää silloin toiseksi. Valitettavasti mun työkin on sellaista, että pystyy välillä jäämään kotia tekemään töitä. Arvatkaa, kuinka hyvin niitä silloin teen...

Äh, ja taas mä valitan. Havahduin nimittäin tossa pari viikkoa siihen, että mä valitan ihan helvetisti erilaisista asioista. Ja päätin vähentää ja olla paljon positiivisempi. Hah! Hyvin olen näemmä onnistunut :)

Lopetan nyt valitukseni ja hyväksyn laiskuuteni. Olen saamaton ja sillä siisti!

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus