Lauluista ja sanoista

  • Impinainen78

Joskus muistaa jonkun hyvän laulun sanat tai osan niistä, ja tulee heti hyvälle tuulelle. Luin yhtä keskustelua, jossa aiheena oli CMX:n biisi, ja mulle tuli heti mieleen niiden toisesta biisistä sanat "savu nuolee raunioita".

Ja muistin, milloin olen kuullut nuo sanat ensimmäisen kerran, milloin olen älynnyt, kuinka hienosti niissä on asia sanottu, milloin olen kadehtinut A.W.Yrjänän loistavaa laulunsanoitustaitoa.

Toinen hyvä esimerkki on Hectorin biisi ja sanat "Olen nielaissut kuun". Mulla tulee aina kylmiä väreitä, kun mä kuulen nuo sanat ja ajattelen niitä. Ne kertoo niin helvetin paljon ja niin helvetin hienosti. Sama toistuu monissa muissakin Hectorin biiseissä.

Kolmas esimerkki on Ismon "Rakkaus on ruma sana". Nuo sanat on niinku niin totta, mutta kuitenkin niin väärässä. Mutta silti biisin sanoin, kyllä kaipaus soi kauniimpana. Ja sehän on itse asiassa kauniimpi sana :) Kaipaus on jotain niin melankolista, kaihoisaa verrattuna rehtiin rakkauteen. (ja huom. pohdin näitä kieliasun ja merkityksen yhteistyönä, enkä pelkästään sitä mitä ne tarkoittavat...)

Kaikki kolme biisiä on sellaisia, jotka saavat mut herkistymään ja joita pitää soittaa suurella volyymilla.

Taidankin hakea pari cd:tä ja laittaa ne soimaan. Pitäähän pikkulauantain kunniaksi jonkin verran herkistellä :)

- Lilli -

Kirjoitettaessa soi vielä ei mitään..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus