Leffoja, olutta, viinirypäleitä

  • Impinainen78

Viikonlopun saldona on tähän mennessä shoppailua, syömistä ja muutama leffa. Nimenomaan muutama vuokrattu leffa. Teeveestä ei tuu mitään tänä viikonloppuna, joten päätettiin siskon kanssa lainata joka päivä muutama leffa. Saapahan ainakin Nämä pitää katsoa -listaa pienemmäksi :)

Eilen katottiin Mainio vuosi ja Apocalypto. Tänään katsottiin jo Little Miss Sunshine ja kohta katsotaan Lady in the Water. Apocalypto on tähän mennessä hätkähdyttänyt eniten, eikä välttämättä pelkästään positiivisesti. Niin raaka se paikka paikoin oli - mut pitipähän ainakin hereillä...

Tää on mulle aika harvinaista tää vuokraleffojen katselu. Yleensä tyydyn teeveen tarjontaan - siksipä mulla onkin monet uudet leffat kattomatta (kun en nykyään osaa käydä elokuvateatterissakaan).

Mutta vielä olis aika montakin leffaa, joita haluaisin katsoa loman aikana. Saapa nähdä kummat loppuu ensin - rahat vai perslihakset :)

Silti on ihanan rauhallinen viikonloppu meneillään.

- Lilli -

2 kommenttia

Impinainen78

7.7.2007 22:07

Vähän ehkä sellainen elämänmuutos-leffa, höystetty kivoilla aksenteilla, flirtillä, romantiikalla, ihanilla ranskalaisilla maisemilla :) Sellainen hyvän mielen leffa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus