Liikaa vauhtia

  • Impinainen78

Mun syksyssä on ollut liikaa vauhtia. Ainakin jos katsoo blogimerkintöjen määrää: niitä ei oikein ole. Eli olen elänyt enemmän muualla kuin esim. täällä cityssä.

Ja sehän nyt tietysti on vain positiivinen asia. Mutta positiivista ei ole, että oikean elämän vauhti on paikka paikoin ollut hieman hurjaa. On tuntunut välillä siltä, että ei pysy perässä omissa teoissaan ja suunnitelmissaan saati ajatuksissaan.

Hyviä muutoksia on kuitenkin tapahtunut. Ja olen myös ollut aiempaa tehokkaampi, vaikka aikaa ei ole yhtään sen enempää kuin aikaisemminkaan. Mysteeri tuokin. Ja voisi sanoa, että olen myös kehittynyt esim. työssäni. Tutkimuksestakin on jo jotain tullut, joten ehkä sekin joskus valmistuu.

Jollain tapaa musta tuntuu, että olen ottanut asioita enemmän omiin käsiini enkä vain antanut virran ja hommien viedä mua niin kuin ennen. Joskus vauhtia on liikaa, mutta se saattaakin olla vain hyväksi. Enkä mä vaihtais tätä syksyä pois, enkä ainakaan vielä halua vauhdin liikaa hidastuvankaan.

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus