Maanantailounas

  • Impinainen78

Kävin tänään lounaalla Strampenilla kavereitteni kanssa. Se on sellainen paikka, jossa en ole käynyt kunnolla koskaan aikaisemmin, vaikka on ollut tarkoitus käydä. Eihän siinä sitten mennytkään kuin kuusi vuotta, kun tuonne ehdin :)

Ja sitten kun sinne pääsi, niin siellä kans oltiin. Lounas venähti neljätuntiseksi... Terassilla kun syötiin, niin pitihän sitä kylmä olut ottaa ruoan jälkeen. Ja oli hyvää seuraa, niin helpostihan siellä aika vierähti. Päätettiin kyllä, että nyt käydään tuolla useamminkin.

Mulle on itse asiassa aika tyypillistä, että haluan käydä jossakin tai aion käydä jossakin, ja saattaa mennä vuosia, ennen kuin se toteutuu. Kaikenlaista vaan tulee eteen ja kaikenlaista sattuu, niin johonkin ei menekään silloin, kun on aikonut. Mutta hassu piirre tää kyllä on. Jonkinlaista saamattomuuttakinhan se kuvastaa.

Sellaista siis tänään. Oli kyllä kiva maanantai. Harmi vaan, että yks kaveri lähtee koko kesäksi kotiseudulleen, niin ei hetkeen nähdä. Tosin me tajuttiin sekin totuus, että oikeastihan kesä on helvetin lyhyt. Elokuu tulee tuossa tuokiossa.

Mutta tietty sitä ennen ehtii nauttia kesästä, lomasta ja kymmenestä tuhannesta muusta asiasta :)

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus