Ms Jones

  • Impinainen78

Näin sinkkunaisena Bridget Jonesia on pakko analysoida. Olenko samanlainen? Onko Ms Jonesissa jotain kaikille sinkkunaisille tyypillistä? Käyttäydynkö samalla tavalla, elänkö samalla tavalla?

Otetaanpa esimerkiksi Ms Jonesin päiväkirjan kirjoittaminen. Hittolainen, mähän kirjoitan nytkin päiväkirjaa! Mutta pelastukseksi täytynee sanoa, että tuskin päiväkirjan kirjoittaminen on tyypillistä vain sinkkunaisille :) Ainakaan tämän cityn mukaan...

Mites sitten Ms Jonesin suhtautuminen miehiin... Jones suhtautuu sekä sanavalmiisti, flirttailevasti miehiin että joskus mykkäfilmin tavoin, antaen itsestään vähemmän mairittelevan kuvan. Samma här. Riippuu miehestä kumman reagoinnin hän saa osakseen. Ja olen huomannut, että joskus se riippuu paikastakin. Esimerkiksi netissä on välillä todella helppoa esittää sanavalmista, kun on kiinnostunut tietystä miehestä. Oikeassa elämässä harvoin pystyn siihen.

Entäpäs Ms Jonesin nyyhkyleffojen katseleminen yöpuvussa, mässyttäminen ja nyyhkyballadien hoilottaminen... No mutta, kyllähän kunnon sinkkunainen kaipaa aina välillä selkeää tyttöjen iltaa, joka on helppo järjestää yksinkin :) Mä ainakin järjestän sen melkein joka viikko. Muuten, tekeekö tätä kovinkaan moni seurusteleva nainen? Voisiko tämä olla todellinen sinkkunaisen piirre?

Mitään johtopäätöksiä ei näiden esimerkkien valossa pysty tietenkään esittämään. Ja en esimerkiksi Ms Jonesia pidä mitenkään mahtavana sinkkunaisen ilmentymänä - hänessä on sellaisiakin piirteitä, joita en itsessäni ainakaan tunnusta :)

Kunhan pohdiskelen.

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus