Pääsinpäs Musiikin Makuun Perjantaina

  • Impinainen78

Että näin. Pitkästä aikaa olin jonkun keikalla ja se joku sattui olemaan PMMP. En ole mikään fani ja monet biisit on aika tuntemattomia mulle, mutta hyvän setin vetivät. Kivaa siis oli, varsinkin kun ei ollut ostanut lippua ennakkoon ja sattui silti pääsemään mukaan.

Sellaisen huomion tein, että paljon oli miehiä noita tyttöjä katsomassa :) Vai se musiikkiko oikeasti vetoaa :)

Keikan jälkeen siirryttiin toiseen baariin. Myös minä, vaikka mun piti lähteä keikan jälkeen kotiin, koska aamulla oli töihin meno! Mutta kun ei ole itsekuria, sitä ei ole. Tuli vielä juotua hieman liikaa, joten oli kyllä täys työ herätä neljän tunnin yöunien jälkeen ja raahustaa töihin. Onneksi en useammin lähe baariin silloin, kun tiedän että seuraavana päivänä on töitä.

Toisaalta ilta oli just sen takia onnistunut, kun se tuli vähän ekstempore. Vielä perjantai-aamuna en tiennyt suunnitelmista mitään :)

Tänään olisi tarkoitus juoda pari siideriä ja katsoa minne nokka sojottaa vai sojottaako minnekään. Luultavasti seuraan myös cityn tapahtumia; eihän esim. kalsarikänniketjua voi viikonloppuna missata :)

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus