Paska!

  • Impinainen78

Tekee mieli kiroilla rankemminkin, mutta ei näin julkisesti viitsi. Kiroilen mielessäni siis. Mutta kyllä nyt vituttaa ja masentaa - eikä tuo ilmakaan kyllä auta asiaa.

Luin yhden palautteen, ja hitsi että tuli tunne, että oonpa mä huono. Tiedän, että näin ei ole, mutta silti tule tuollaiset fiilikset.

Mihin helvettiin mun kirjoitustaito on kadonnut? Miksi en enää osaa rakentaa artikkelia niistä ajatuksista, mitä mulla on päässä, ja niistä tiedoista, mitä luen lähteistä?? Ehkäpä työkaverini on oikeassa sanoessaan, että mun pitäis hetkeksi siirtyä luovan kirjoittamisen puolelle ja jättää muunlainen väliin. Tällä hetkellä tuo ajatus vaikuttaa loistavalta!

Mulla on viikko aikaa korjata tekstini tuon palautteen avulla. Ei tuu kauppoja. Mulla on ihan liikaa muutakin tekemistä - ja tuo kirjoittaminen vaatisi energiaa 24/7. Ja luuseri kun oon, vietän vähäisen vapaa-aikani mieluummin vaikka cityssä kuin kirjoittamassa tuota tekstiäni.

Parastahan tässä on, että mä en yleensä ota itseeni kriittisestä palautteesta. Tänään vaan näyttää olevan sellainen päivä, jolloin sekin on mahdollista.

Kunnon nautiskelijan tavoin nyt tekee kyllä mieli vähintään kaljaa! Se tasoittais itsetunnon kolhuja...

Pliis, toivottavasti huomenna on parempi päivä.

- Lilli -

Kirjoitettaessa soi hurinaa ja pään sisässä kirkuvat kirosanat

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus