Siivotaan, siivotaan

  • Impinainen78

oli päivän teema. Kävin läpi erilaisia paperikekojakin imuroinnin lisäksi ja järjestelin muutenkin kaappeja ja hyllyjä. Sain jopa pölyt pyyhittyä!

Ystävällä sattui olemaan auto lainassa, joten vietiin sit kaikki mun nurkissa lojuneet pullotkin kauppaan. Vähän yli kymppi tuli, mikä varmaan tarkoittaa, että oon juoppo :) Ja tietty kun kaupassa oltiin ja vappu lähestyy, piti ostaa noita pulloja uudelleen kaappiin kerättäväksi... Ostettiin muutenkin vapputarvikkeita. Ja ostin itselleni ruusukimpun, kun olivat tarjouksessa. On aika kivan näköinen asetelma nyt pöydällä. (Mut olishan se kiva joskus saada ne joltain muulta kuin itseltä)

Nyt olen nauttinut ansaitusti rauhallisesta illasta puhtaassa kodissa. Ensin tein ruokaa, jonka nautin viinin kanssa. Sitten kävin varmaan puolen tunnin suihkussa. Iltaan kuuluu vielä pari leffaa, pari lasillista viiniä ja muutama typerä viesti tänne.

Ja onneksi seuraava siivotaan, siivotaan -päivä on ties milloin :)

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus