Tylsä torstai?

  • Impinainen78

Tein tänään töitä kotona. Ja teen. Olen yllättänyt itseni myönteisesti, koska oikeasti olen tehnytkin jotain :) Mutta kyllä silmiäkin nyt särkee, kun on konetta tuijottanut monta tuntia.

Kävin myös vihdoin ja viimein lääkärillä, jotta saisin selville, mikä mua on vaivannut. Ja eikös se antanut mulle sellasen pienen muoviputkilon, jossa on lusikka, mukaan ja käski täyttää sen ja viedä labraan. Jee, että mä rakastan salmonella-näytteen ottoa. Kuulemma ensin katotaan tää, sitten vasta verikokeeseen, jos on tarvetta.

Eli kun mä monen vuoden tauon jälkeen jaksan raahautua lääkärin luo, se on ihan turhaa. Elämä on.

Lähdin sitten muoviputkiloni (huom! tyhjän) kanssa ruokakauppaan ja eksyin matkalla henkalle ja maukalle. Sinne meni 50 euroa, kun löysin muutaman hameen. Joku mielenhäiriö taisi iskeä...

Ja ruokakaupasta ostin sit kaiken muun lisäksi sitä eilen kaipailemaani alkoholia viikonloppua varten. Eli nyt löytyy kaapista muutama siideri - toivottavasti ne on siellä vielä lauantainakin :)

Päivän loppusaldo: Toivoa ei oo näkynyt, tylsyyttä kylläkin.

- Lilli -

Kirjoitettaessa soi Felicity pauhaa taustalla

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus