Univeloista ja polttareista

  • Impinainen78

Niin. Mulle ainakin univelkojen nukkuminen pois on ollut tosi vaikeaa menneen viikonlopun jäljiltä. Koko ajan tuntuu, että jos silmät sulkee hetkeksikään, niin seuraavaksi näkee jo unia. Tänäänkin on silmät lurpsahdelleet, vaikka nukuin viime yönä kymmenen tuntia.

No, ei saisi valittaa, kun kuitenkin on mukava viikonloppu takana. Kaverin polttarit nimittäin :) Mulle vaan aikainen herätys on myrkkyä, joten koko polttaripäivä meni haukotellessa ja sinnitellessä epätoivoisesti muiden mukana. Kovin hyvää seuraa en vaan valitettavasti tainnut olla, vaikka baarissakin jaksoin jopa tanssia päivänsankarin seurassa.

Oli muuten huvittavaa huomata, kuinka pian unohtaa, että hyvä kaveri onkin pukeutunut hieman erilaisemmin, hieman raflaavasti. Baariin mentäessä vaan ihmettelin, kun meitä tuijotettiin, kun polttarisankarin kanssa kävelin. Jotenkin siihen asuun tottui tosi nopeasti, vaikka se olikin kaikkea muuta kuin tyypillinen kaverini asu.

Naurettiin muuten kaverille, että sen kyllä pitää vielä hieman harjoitella ruoskan käyttöä - osaapahan sitten naimisissa ollessaan kouluttaa miestään :)

Oli muutenkin hauska huomata, kuinka innokas toi mun kaveri oli kokeilemaan kaikkea uutta. Se meni tandem-hyppyynkin suhteellisen rauhallisesti, vaikka sai tietää siitä vasta vähän ennen koko hyppyä :) En mä vaan olis pystynyt... Ja uskalsi tosiaan laittaa kunnon domina-asun päälle, vaikka on yleensä suhteellisen kiltisti pukeutuva.

Sekin oli noissa polttareissa kivaa, että päivänsankari ei joutunut myymään mitään tai tekemään mitään typeriä juttuja kaupungilla. Eli noi polttarit oli kyllä aika pitkälle kaverini näköiset ja oloiset :) Ja niinhän se pitää ollakin. Eihän polttareiden ole tarkoitus olla jotain sellaista, mitä esim. kaaso tai päivänsankarin kaveri haluaa tehdä...

Sellaista menneenä vloppuna. Kait tässä pitäisi vähitellen mennä nukkumaan noita univelkoja pois - jos vaikka ens yönä nukkuisi kellon ympäri!

Ja olisin sitten huomenna oma pirteä itseni :)

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus