Yksi kaveri sitä, toinen tätä...

  • Impinainen78

Vilkas päivä ollut tänään. Pari kaveria valmistui ja toisen kanssa käytiin sit hienolla lounaalla hienossa ravintolassa, johon ollaan aiottu mennä viimeiset viis vuotta :) Nyt tavoite sitten täyttyi, ja oli kyllä ihana paikka. Lahjatkin oli ratkiriemukkaita: ala-arvoisia koruja, joita kaveri oli kaupassa hypistellyt ja kehunut, mutta ei niitä silti itselleen todella halunnut. No, onneksi ajatus on tärkein :)

Toisen kaverin ns. juhlaan en sitten mennyt, kun piti lähteä pakkaamaan ja kohti juna-asemaa. Onneksi olen sentään lahjassa mukana. Onnittelupuhelukin pitäisi vielä soittaa...

Lähdin tosiaan siskon luo Jkylään. Yhdellä kaverilla on tuparit huomenna, joten oli hyvä syy lähteä pitkästä aikaa Keski-Suomeen :) Toivottavasti on kivat tuparit ja toivottavasti en vaan löydä itselleni helluntai-heilaa! Ku mulla se vanha sanonta menee yleensä toisinpäin: Jos ei heilaa helluntaina, kesällä taattu saanti.

Ennen tupareihin menoa on tiedossa hieman shoppailua siskon kanssa, saunomista ja vaatteiden kanssa pähkäilyä. Sen ku me naiset osataan.

Hyvää viikonloppua kaikille cityihmisille!

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus