Rahan korruptio: 67. Climategate.

  • V.C. Mikko

Jani Laasosen kirjan "Rahan korruptio - Johdatus resurssipohjaiseen talousajatteluun." luvallinen julkaisu blogissani jatkuu luvulla 67. Climategate. Jani Laasosen blogissa lisämateriaalia.

Jani Laasosen kirjan viimeisin versio löytyy latauksena hänen blogisivunsa oikeasta reunasta heti vierailijalaskurin alla olevasta kuvakkeesta.

http://resurssipohjainentalous.blogspot.com/2010/04/67-climategate.html

[LAINAUS]maanantaina 12. huhtikuuta 2010
67. Climategate

Marraskuussa 2009 Brittiläisen East Anglian yliopiston ilmastotieteen tutkimusyksikkö CRU (Climate Research Unit) joutui tietomurron kohteeksi, ja yksikön tietojärjestelmään tunkeutunut hakkeri sai saaliikseen 1 079 sähköpostia ja 3 485 muuta dokumenttia. Hakkeri postitti saaliinsa – yhteensä noin 61 megatavua dataa – aluksi venäläiselle FTP-palvelimelle, josta materiaali lähti nopeasti leviämään ympäri internetiä. Kyseessä oli sensaatiomainen tietovuoto, joka paljasti vallitsevan ilmastonmuutosteorian kestämättömyyden ja tuhosi lopullisesti sitä tukeneiden tutkijoiden maineen.

Sähköpostit paljastivat systemaattista tutkimustiedon salailua ja manipulointia, sekä tekoihin liittyvää eettistä pohdiskelua. Erityisesti kirjeenvaihdossa oli tapetilla viimeisimmän vuosikymmenen aikana tapahtuneen lämpötilojen alenemisen piilottaminen tiedeyhteisöltä, medialta ja suurelta yleisöltä.

Climategatessa Orwellilaiseen yhteiskuntaideologiaan perustuva todellisuudenhallinta, eli reaaliaikainen historian muokkaus, toteutettiin ensimmäisen kerran todistetusti ja laajassa mittakaavassa nettitietosanakirja Wikipedian englanninkielisiä artikkeleita muokkaamalla. Wikipedian Administrator-rooliin hakeutuneet henkilöt muuttivat tuhansia ilmastonmuutokseen liittyviä kirjoituksia ilmastonmuutosteoriaa tukeviksi. Muun muassa keskiajalla koettu lämmin ajanjakso, niin sanottu keskiajan lämpömaksimi, sekä pienen jääkauden kylmä ajanjakso, niin sanottu pieni jääkausi, saivat kyytiä näiltä uuden ajan tarpeita ajavan virallisen totuuden synnyttäjiltä.[/LAINAUS]

Yhteiskunnalla on väliä. Tervetuloa mukaan muutokseen.
Yhteiskunnalla on väliä. Tervetuloa mukaan muutokseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus