...

  • kulkurikisuli

kolmas yö menossa, neljä vielä edessä tän yön jälkeen siis...
on ihan tylsistynyt olo, väsyttää. ei oikein jaksaisi tehdä mitään, kokoajan vaan lykkää hommia. tein sentään aivan upean kermasmetanatomaatti-kastikkeen huomisten kampeloiden keralle. varsinainen kokki kolmonen=).

Jouduttiin sitten perumaan synttärit laivalla. kuten yleensä alkoi ihmisille vetkutus ajasta, kestosta jne...no, nyt puhuttiin sitten jos kummipojan äippä ja mun lapseni kummi tulisivat helsinkiin, silloin viikonlopuksi, sitten keksittiin että vielä yksi ystäväpariskuntakin voisi tulla. nyt alkaa jo uumoilemaan että tuleekos meille sittenkin taas 3 päivän synttärinvietot=), kuten viime vuonna? jos saisi kerrankin vietettyä ne pienessä piirissä...

mua hieman huolestuttaa ensi yö. hempukkani (4v) palaa isukin luota kotiin, tai pikemminkin exä vei murun eilen tarhaan ja haen sen kolmelta huomenna. saan nukkua 4,5-4 tuntia....siinä ei ehdi murun kaa olemaan kuin 4 tuntia, seitsemäksi pitää viedä se taas tarhaan ja kirmata itse duuniin. tätä kestää torstaihin asti. aion torstaina hakea murun jo aamulla ja valvoa koko päivän ( vaikka kuinka sekaisin olisin), saa paremmin muutettua rytmit kun ei nuku vikan yön jälkeen kuin illalla vasta.

tyttöä olikin jo iso ikävä, harmi että menee alkuviikko tällain. onpa sitten viikko vapaata, pitäisi lintsille mennä, serkun häihin ja sitten tytön kanssa kotkaan papan ( mun isukin) luo neljäksi päiväksi. alkaa jo lepoa kaipaamaan. onneksi en ole vakiyökkö. kyllä tää kuukauden menee mutta ei pystyisi vakituiseen, ei.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus