kerpele!

  • kulkurikisuli

nyt on tämä elukka niin v***untunut että!!!!kiitos saamattoman ja epäluotettavan duunikaverini. Meidän duunissa jokaisella on oma vastuualue. Mulla se sattuu olemaan ruoka-asiat, eli tilaan ruoat (3 eri paikasta), teen ruokalistat jne...joka viikko paljon puuhaa, lääkevastaavan ohella suuritöisin vastuualue. No, keväällä saatiin yksi äijä duuniin. Siitä tehtiin virkistysvastaava ( olin sitäkin hoitanut puoliksi uhden toisen kanssa). Tuossa keväällä sitten sille totesin että pitäisi kesäksi tehdä virkistyssuunnitelma (3kk). Meni puolitoista viikkoa, eikä mitään tapahdu. Tein sen sitten hyväsydämmisyyttäni itse.

Tässä melkein 4 vkoa sitten lähdin lomille ja sanoin, että sen pitää nyt tehdä se suunnitelma elokuusta joulukuuhun. Olisi pitänyt olla valmis elokuun alkuun mennessä. Toissailtana aloin sitä sitten itse taas tekemään( vittuuntuneena!)kun ei ollut valmis vieläkään.Ainoa mitä nyt pyysin sitä tänään tekemään oli soittamaan 2 pienempään puutarhaan voitaisiinko tuoda meidän mummoja ja pappoja niihin retkelle. Tulin tänään taas yöhön ja ylläripylläri!!!!!EI OLLUT SOITTANUT!!!! Eli joudun näköjään itse maanantaina valvomaan kunnes saan sieltä jonkun kiinni . Muutenkin maanantaina olis ollu aikaa nukkua 4 tuntia...kiva!!!

Illalla sitten klo 22 aikaan äijä soittaa,että voi kun hänellä on niiiiiin aikainen herätys jos pitäisi tulla 7.30 töihin, että voisinko olla pitempään duunissa!!!!

Sanotaanko että vaikka mua kiltiksi ja herttaiseksikin kutsutaan, niiiin siinä oli herttaisuus todella kaukana! Avauduin oikein kunnolla. Äijä otti itteensä. Ei edes tajunnut miten ihnaa on kun joutuu tekemään muidenkin hommat, kun omissakin on tarpeeksi. Mä voin kyllä mielihyvin vaihtaa sen kanssa vastuualuetta, ei tarttis kuin 3 kert per vuosi tehdä suunnitelma ja se olisi siinä. Meni hiukan hiljaiseksi kun ilmoitin että se on vaihtoehto.

Mä olen kyllä ihan raivona vieläkin. nyt tarttis nyrkkeilysäkkiä! ainakaan ei enää ahdista sen yhden jättäminen=). suuttumus on joskus oikein hyödyllinen tunne=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus