...

  • kulkurikisuli

kaippa mä olen nyt sitten pohjimmiltani kiltti, vaikkei aina siltä tunnu. jo aamulla kävi kaduttamaan kun oli tullut duunikaverille pauhattua niin pahasti. Nyt sitten tässä aamuyöllä laitoin sille lappua odottamaan toimistoon kun tulee päivällä. Pyysin anteeksi ja lupasin olla tästälähtien asiallinen ja plaa plaa...itsellekin tuli paljon parempi mieli ja kevyempi olo. ei tee enää mieli lähteä minnekään=). oli ihan pakko jopa lauleskella kun kuorin mammojen huomislounaan perunoita...ja mäkun laulan yleensä vain kun tiskaan...tai petaan sänkyä=)...tai karaokessa....tai ulkona...hmmm...pitäisikö miettiä pikemminkin missä mä en laula=)? hmmm...mä en laula suihkussa=)!!!

kai mun pitäis nyt sitten soitella yhdelle parhaimmista kamuista, tuli lomalla sillekin suutahdettua ihan tyhmistä. ja nyt ei ole kehdannut soitella....=/ joten tänään illalla sitten soitan. Ja jos kyseinen kimble-peli käy täällä lueskelemassa ( hähää! jäit kiinni, kyllä mä sut tunnen!!!=D..) niin tietää olla kännyn lähellä ja valmiina jakamaan armollisuuttaan meitä alhaisten maan matosten ylle*wirn*. ..alkaapi taas mun jutut olemaan niin levottomia että palajan puurokattilan ääreen=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus