happy, happy , joy, joy...

  • kulkurikisuli

on tämä elämä niiiiin ihanaa=). tänään on ollut oikein hyvä mieli koko päivän. Ensin aamulla nukkumaan, sitten hain hempukan tarhasta ja puuhailtiin kotona. Seiskaksi piti viedä taas murunen tarhaan, onneksi jäi sinne hyvillä mielin. saa nähdä miten huomenna...
duunimatkalla piti koukkaista vielä paikallisen kautta ja nauttia lasi limukkaa. Meidän pilispojat on melkein kaikki palanneet=D! vähän kuin muuttolinnut=). nämä vaan katoavat keväällä ja palaavat jo syksyllä=). mm: vempi, pusuhuuli, päällikkö olivat paikalla (salanimet...ettei kukaan tunnista=)...), vielä small, hissukka ja ainakin dj puuttuivat. Mutta kyllä nekin vielä paikalle ilmaantuvat=).
Ihanaa kun arki palaa. elämä saa taas soljuttua normaaleihin uomiinsa. kesällä oli liikaa tapahtumaa , koko ajan sai olla menossa. Ei ehtinyt oikein lepäämään kunnolla missään välissä. vaikka tämä kuukausi vielä näyttää samaa suuntaan menevän kun torstaina vapaille pääsee, mutta ensi kuussa...syksy koittaa, =D!!!!

mä tykkään syksystä ja keväästä...kesäkin menee ja jopa talvi jos pakko mutta syksy ja kevät on parempia. ooooo syksyn lapsi mä oon, aaaa villi luonteeni oooon*laulaa* =)

nyt taas kiepsautan kokki kolmosen manttelin niskaan ja lähden kyökkiin taikomaan porkkanasosekeitto ja juustosämpylöitä=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus