=(

  • kulkurikisuli

soittelin eilen äitin kanssa. Ja sain ikäviä uutisia. Ukin tila on huonontunut jälleen. Ukilla on maksasyöpä, ja koska ikää on niin paljon, ei mitään erityisiä hoitoja ole. maksasyöpä on muutenkin vaikea syöpä, koska sitä ei oikein voi leikata.
Ainoa hoito mitä ukille nyt annetaan, on kivunlievitys ja se että laitetaan lisää verta. Toissapäivänä hemoglobiini oli tippunut 54 ja tiputettiin sitten 6 pussia verta. Tänään ilmeiseti taas joudutaan laittamaan lisää.
Äippä on koko ajan hälytysvalmiudessa, eilenkin pelästyi kun soitin yhdeksän aikaan. Lääkäri ei ole antanut ennustetta, mutta ilmeisesti tässä on kysymys enää viikoista , ellei päivistä. On niin paha olo äitin puolesta ja tätien puolesta,. Ja vaikka itse kuvittelin että osaan jo ammatin puolesta suhtautua asiaan, oli eilen itku tarpeen. Ja kun ensin iski se suru niin se veikin sitten mut täysin mennessään. Onneksi hempukka oli jo nukkumassa, ettei sen tarvitse ihmetellä miksi äiti on surullinen.

Unikaan ei meinannut tulla millään, ja kun se tuli unet olivat levottominta laatui. Uneksin että meidän psykomumo hakkasi mut mustelmille ( ja pahoille. mustelmia oli kaikkialla). Ja uneksin että kaverini oli joutunut sairaalaan kun oli wrestling-harjoituksissa hypännyt huonosti ja murtanut solisluunsa...Ja kaikkea muuta ahdistavaa ja outoa=/.

tämä aamu oli hitusen alavireinen, nyt on jo hitusen noustu surun yli, ja lähes tyytyväiseen, mutta hiljaistahan kyllä pitelee. Kuten äippäkin, meikäläinenkin on nyt hälytysvalmiudessa vain puhelimen soittoa odottaen....

5 kommenttia

Mepa

31.10.2006 10:19

voimia sinne :) läheisen menetys on aina kova pala :( itse menetin isän äkillisesti pari vuotta sitten ja ikävä ei hellitä..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caelestis

31.10.2006 10:40

*voimahali* Nää on aina vaikeita paikkoja... Oma vaari kuoli viime vuonna sairaalan pedille. Anna surulle myös aikaa, sillä on tehtävänsä - auttaa pääsemään asian kanssa eteenpäin.
*voimia*
-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

31.10.2006 10:54

kiitos mepa ja caeliliini=). Tästä on tiedetty jo aika kauan, ja silti se tulee yllättäen...Yritän olla sureskelematta etukäteen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

31.10.2006 17:47

Yhdyn tsemppaajien joukoon. (Toivottavasti tässä joukossa tiivistyy tsemppi ja kaverin työntäminen upeisiin suorituksiin elämän eri osa-alueilla.) Menetyksen ymmärrys tulee aina yhtäkkiä - samoin kuin ruuhkat lumisateen saavuttaessa Suomenniemen. *taputtaa olalle*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus