=)

  • kulkurikisuli

hassun onnellinen olo=)...kaikki tuntuu olevan mallillaan ja duuni-iltakin on sujunut rauhaisasti ilman mummojen huutoa. Ihanaa! parempaa kuin sinfonia, on tämä hiljaisuus korville=).

yöllä näin unta jostakin pojasta...en tiedä kenestä( en tunnistanut=D...). enneuni??? vai muuten vain ihanaa unikuvaa?
enivei, ehkä juuri sen takia olen niin hyvällä tuulella ja ololla=)...

duuninjälkeen käyn paikallisessa katsomassa onko minun pikku magnustini ( entinen neiti koala...sen lempinimi muuttuu aina vuodenvaihteessa=). Toisavuonna sanoin sitä mun puudeliksi, viimevuonna oli koala ja nyt sitten magnusti=D...se on itse hyväksynyt kaikki lempinimet jotka sille keksin...=)...) töissä ja saatan juoda situkan jos jaksan. Tai sitten otan teetä ja painun sitten luukkuuni koisaamaan=).

huomaatteko miten paljon irtoaa tänään noita hymynaamoja=D???

duunimatkallakin käkättelin onnessani, kun kimblen kanssa juteltiin koko matkan ajan ja tuli puhetta karvankohottajalihaksesta...se on oikea lihas!! eikä siinä ole mitään pervoa!!!kimble sai hysteerisen naurukohtauksen ja tartutti sen muhunkin...kylläpä jotkut ihmiset on mahottoman kaksimielisiä ( minähän en koskaan, en... *ristii sormet selän takana*).

nyt työ taasen kutsuu länsituulen lailla=)...tai itseasiassa mua huhuilee ruokatupakka laukussani. Lähden ulkoiluttamaan sitä=D...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus