jaahas...

  • kulkurikisuli

...eilinen mukavuus päättyi sitten siihen, että meidän psykomummo löi mua ja sylkäisi päin kasvoja. Ja myöhemmin löi toisen kerran.pomo totesi sille vain lempeästi "kyllä sinun pitää yrittää käyttäytyä. Ei tämä näin voi jatkua"...ja moneskos lyöntikerta tämä olikaan??? neljäs!!!yhteensä mummo on mua huitaissut 6 kertaa plus sylkeminen ( joka muuten määritellään törkeäksi pahoinpitelyksi lain mukaan).Jälleen kerran mua lyödään, jälleen kerran mitään ei tapahdu.Pomo ei edes kysynyt lähtiessään olenko kunnossa tms.ja itkin sitten 10 minuuttia toimistossa lukittujen ovien takana. Ja uudelleen yökön saavuttua.

huomenna soitan työsuojeluvaltuutetulle. jos mitään ei edelleenkään sen jälkeen tapahdu palkkaan asianajajan.työsuojelulaissa saotaan että: "työnantajan on turvattava työntekijän fyysinen ja henkinen turvallisuus työpaikalla". Näin ei tapahdu meillä...pomo sanoi ekan lyömissession jälkeen, että jos näin vielä tapahtuu joutuu mummo meiltä pois. sama laulu toisen ja kolmannen kerran jälkeen. Nyt se ei edes vaivautunut sanomaan sitä...

kimble sanoi eilen mulle ( kun purin oloani sille puhelimessa) että, mun pitää vaihtaa duunipaikkaa. Ja vaihdankin...ainoa on, että on pakko sinnitellä huhtikuuhun, kun saadaan tulospalkka. sitten katoan nopeammin kuin ehtii kukaan kissaa sanoa.eilen jo sain illalla myöhemmin kaverin kautta keikkaduuni mahdollisuuden kustaankartanoon. siellä on pulaa hoitsuista...hah, kaikkialla on pulaa hoitsuista, ei ole pelkoa että jää duunittomaksi=).

ehkei kaikki ota lyömistä pahakseen(?), mutta mä en kertakaikkiaan kestä että mua lyödään.mua on hakattu pienen ikäni, ekan kerran sain turpaani 5 vuotiaana. Ja kuudennella meidän luokan pojat hakkasivat mua joka päivä, pahimpina kaksikin kertaa.Aikuisiässä päätin että mua ei lyö enää kukaan, koskaan. Tai jos lyö niin siitä tulee pahoja jälkiseuraamuksia. Hassuinta on että kundit jotka silloin mua hakkasivat, ovat yrittäneet tulla iskemään mua...ja huonolla menestyksellä=). mä en ota enää lyöntejä vastaan,
haastan vaikka firman oikeuteen jos ei muu auta. Piste!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus