=)

  • kulkurikisuli

huhhei...kamala kiire vain koko ajan, tänne enää ehdi edes kirjoitella. Ja kun pääsee kotiin, on niin väsynyt, normikotihommien jälkeen, että ei paljoa petistä liiku minneen. hullua kuitenkin, että vaikka olen/olisin ylimaallisen väsynyt, niin uni ei tule millään. Pyörii vain sängyssä ja miettii kaikkea. Kaippa toi duunijuttu painaa sitten sen verran paljon. Inhoan epätietoisuutta, ja nyt elän keskellä sitä, kun en tiedä mitä tekisin. Jäädäkö tonne, vai en. Mitä tapahtuu tuolla, vai tapahtuuko mitään? jos lähden, menenkö opiskelemaan vai toiseen duuniin? ja joka päivä duuniinmennessä kelaan, lyödäänkö mua taas?

Ainakaan en enää paatosta tosta kamusille, vaan olen saanut lähes kaiken tapahtuneesta purettua ulos. Ja kamuset on olleet tosi mahtavia ja upeita ja kiitos niiden, mulla on ollut kivojakin iltoja tässä.

Enkä nyt tarkoita että suru jylläisi, vaan olen suht hyväntuulinenkin ollut. En murheen alhossa (enkä arja alhossa=D...puujalantukivitsi=)...).kun vain saisi nukuttua, mutta unesta olen nauttinut joka yö 3-4 tuntia. Ja normaalisti duunissa kuitenkin.mun silmäpusseihin voisi piilottaa virtahevon=)...

huomenna vapaapäivä, hempukkakin himassa ja paljon touhua lapsen ehdoilla edessä=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus