=)

  • kulkurikisuli

kunnon unien jälkeen kuin uusi ihminen=). tai en kyllä nukkunut kuin 6 tuntia, mutta enemmän sekin on kuin koko viime viikolla=).

toinen päivä vähä hiilarisella ruokavaliolla. saattaa olla että meettingissä joutuu hieman joustamaan sen suhteen=). olisi niin paljon järkättävää vielä...tai ei ooikeastaan, vain se miten saan makuupussin ja patjan/alustan sinne möksälle. Äitillä ois, mutta niiden auto meni lunastukseen kiitos isäpuolen pojan naapurin ,ja isukista en vielä tiä missä se luuraa. pitäisi soittaa tänään. Jos isukki ois kotkassa, niin se vois tuoda mulle semmoisen vanhan ohkasen patjan, jonka saa rullalle. Se on kuitenkin hitusen paksumpi kuin alusta. sitten voisi ottaa peiton ja tyynyn mukaan ja nukkua herroiksi=)...tai sitten olla nukkumatta=D.

tässä välillä (ristitään vaiks hiljaiseksi kirjoittelukaudeksi) on ollu pari kolme päivää jolloin mua on riivannut kamala seksinnälkä. melkein mourunnut parvekkeella yöhön=). Yksi ilta juteltiin paikallisessa lady O:n ja pilispoitsu vempin kanssa asiasta. tai se mainittiin kun yleisesti juteltiin seksistä. Lady O:n mielestä mä olen kuin nunna ( kun en anna kelleen=)...) ja se itse on kuin portto. Vempi totesi että sitä haluaa kaikki, mutta oli enemmän mun kannalla kun munkin epäannon syistä puhuttiin.Ja se on niin...oih!!! hiljaista charmia, ja mun vempi immuuni horjuu=)...ainakin hitusen=). mulla nyt vain on k-18 ajatuksia siitä, mutta laitan ne puutteen tiliin=D...kohta on oikeasti saatava lemmenmeisseliä tai hajoaa pää=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus