Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

huhhuh...  4

tuli sitten oltua illalla radalla....tuli sitten juotua ehkä hitusen liikaa....tuli sitten valvottua myöhään...ja nyt on aika huono olo=)...
Eilen kirmasin ensin duunista serkkua tapaamaan, sitten antamaan koalattarellle sielunhoitoa. Se raukkaparka on sekaisin, kuinkas muuten, kundin takia. Mollattiin sitten miessukuakuntaa oikein urakalla ja mietittiin miksi ne ei puhu, tai mainitse mitä ne ajattelee.....miten me pienet tyttöihmiset voidaan tietää miten toiseen suhtautua jos ei kerro mitä haluaa!!!!???? me ei olla aivonskannaajia!!!!!
onneksi tätä purnausta ei kestänyt kauan koskapa pusuhuuli tsuppaili sisään ja koalattaren pään ympärillä alkoi hillua sydämmiä=).
parin situkan jälkeen alettiin miss babybeaytyn kanssa jutella elämästä ( miten kapea aihe=)...).
mister soffa saapui myös paikalle ja sain kainalohoitoa=). Ollaan mr soffan kanssa sovittu että mennään naimisiin 40 vuotiaina jos ei olla vielä naimisiin päästy=D....
pilkun jälkeen horjuin kotiakohti ja nukkumaan...

aamulla tuli viestiä että yökkö on saikulla joten teen tänään taas piiiitkän vuoron=/...17 tuntia...ja jo valmiiksi karmiva olo...mutta se mikä ei tapa, vahvistaa=)

uolevi asian olen työntänyt mieleni perille, enkä aio ajatella sitä ennenkuin olen paremmissa voimissa=)


paniikin jälkitila...  7

eilen kun löin pään tynyyn iski paniikki. Itsesuojelus-paniikki.Suorastaan pakokauhu. Vaikka olikin aavistellut tykkäävänsä jostakusta, sen myöntäminen olikin kovampi pala. Niin kauan kun on ollut immuuni kundeille, tavanomaisia ihastuksia lukuunottamatta ( jotka meikäläisellä syttyy ja sammuu hyvinkin nopeasti, ja jonka osaa erottaa tykkäämisestä), että nyt on olo suhteellisen järkkynyt. Ensi reaktio oli onnellisuus, seuraava silmitön pakokauhu ja halu työntää tunne pois kauas, repiä itsestä ja olla taas huolettoman välittämätön.
eilen yöllä olin varma ettei ole muita vaihtoehtoja kuin repiä tunne pois. Se on äärimmäisen vaikeaa ja sattuu helvetisti, mutta onnistuu kyllä. Ja miksi niin tekisin??
parikertaa saanut pahasti siipeensä tämä otus. Hempukan isä harrasti muhun pari vuotta henkistä pahoinpitelyä. Jatkuvaa, päivittäistä. Ja kun pääsin viimein irti ja karkuun olin kolmannella kuukaudella raskaana ja henkisesti riekaleina. Itsetunto nollassa. Ja se paskianen yritti jatkaa mun hajottamista senkin jälkeen. Pari vuotta sitten vasta tajusi etten ota siltä vastaan enää epäasiallisia puheita, ja lopetti. Oli kova työ kasata itsensä, ja saada itsetunto kuntoon. Tein sen ja vannoin etten anna itseni joutua enää tilanteeseen missä mua voiidaan satuttaa ja loukata. Ja jos välittää/ rakastaa, on suojaton pahoja sanoja vastaan.

kaksi vuotta sitten aloin seurustella, vaikka ottikin koville luottaa, ja kuinkas kävi. Siipeeni sain taas. Nyt ei tekisi mieli ottaa ohjuksesta kolmatta kertaa.

nyt aamulla tuntuu hieman rauhallisemmalta, en taas tiedä mitä tekisin. ehkä annan itselleni aikaa ajatella asia perinpohjin ja teen sitten tarvittavat päätökset...duuni kutsuu...


hitsiläinen!!!!  4

kyllä, kyllä!!!minä myönnän!!!!!kyllä tykkään!!!!!ARGH!!!!=D....vaikeaa tällainen myöntäminen. Nyt sitten miettimään mitä tehdä asialle. laitanko itseni lopettamaan tykkäämisen vai en??ensimmäinen olisi viisainta. nyt pitää selvittää olenko viisas ollenkaan=/...hemmetin kundit!!!niistä ei ole kuin huolta...nukkumaan ja miettimään asiaa=/


naisten ruikutushetki=)  4

tänään oli vapaapäivä, mutta hempukan piti mennä tarhaan, koska niillä oli teatteriretki ( jonka olin jo maksanut, muuten olisi ollut kotona ). Vein siis hempukan klo 11 tarhaan ja istuin sitten paikallisessa klo puoli 16...ensin luin lehdet mutta sitten tylsistytti, ja soitin neito koalalle missä se vaikuttaa...tyttö oli ollut huonoilla teillä=D...

Se tulla kirmasi "olkkariimme" ja siinä me kaksi istuttiin ja kuunneltiin radio novan masentavaa itkumusaa. Juteltiin ja neuvoteltiin meidän kossin reissusta. Nyt saattaa olla niin että saamme miehistä vahvistusta porukkaan=)!! oiva ystävämme mr supliikki on aloittanut uuden rahakkaan duunin ja esitti ehdotuksen jos tulisi meidän mukaan. Totesin koalattarelle, että jos mr. supliikki tulee niin miten me siellä sitten nukutaan öisin...ei siksi valvottaisi koska pervoja tapahtuisi, vaan koska kun kamujen kanssa nukkuu samassa tilassa on ensin hiljaista, sitten joku toteaa..." tiättekö mitä?" siitä seuraa tunnin juttutuokio, kunnes joku toteaa, että nyt on pakko nukkua!!! toivotellaan hyvää yötä, on hetki hiljaista ja sitten joku sanoo pimeyteen..."sen verran vielä että muuten..." =)...ja sama uudestaan=D

molemmat oltiin kyllä hieman alakuloissamme...koalatar omien juttujensa takia, minä siksi kun en tiedä tykkäänkö uolevista vai en ( vaikka koalatar totesi , kun uolevista puhuimme, että " ai et muka tykkää!!!!!"=)...), ja jos nyt sattuisin tykkäämään niin mitä hemmettiä mä sitten teen?????annan itseni tykätä vai karkaan kauas kaukoitään karkuun???eli en anna itseni tykätä ( selkokielellä=)...) HUOKAUS!!!!! ehkä olisi parempi etten tykkäisi....tänään tunsin itteni todella tyhmäksi ( sen silmissä),mutta ei siitä sen enempää=/...

kohta pitäisi soitella duuniin mikä vuoro mulla huomenna on. Luulisin että aamu, mutta en oo ihan 100% varma siitä. No, yheksältä soittelen yökölle ja tiedustan=).

plussat ja miinukset yhteenlaskettuna, suhteellisen muksahtava päivä ollut, joskin hitusen tylsä=)...


juonimista...  1

...hyytävää joululahja juonimista=)!!! olen seikkaillut netissä etsimässä kamuselle jotain uniikkia tai harvinaista lahjaa...saatoin löytääkkin huutonetistä, mutta millä saan tietää ettei kamu omista sitä juttua jo=/???nyt juonin mitensensaisin tietooni, kun ei viitsi mennä kaappejakaan koluamaan.

muutenkin lahjarumba alkaa kohta. Hempukalle, kummilapselle, porukoille, parhaille kamusille jne....argh!!!! joulustressi here I come!!!!! eikä se lahjojen osto vaan se mistä niihin rahat...mamma mia, fruttidimare!!!!=D


Hymyllen tieni kuljen...  1

...taas jälleen=). Oltiin kirjastossa uolevin ( näitä lempparinimpskuja aina vaan...) ja hempukan kanssa. Hempukalla oli meno päällä, jouduttiin roudaamaan kotiin melkein puoli lastenosaston opuksista...osan luin jo siellä sille. Sitten käytiin kävelemässä ympäri ala-malmia, hempukka edellä hihkuen " minä ensin" ja "käyn tarkastamassa onko selvää" ja " minä määrään minne mennään"...me perässä ohjeita parhaamme mukaan seuraten=). Sai siinä juteltuakin hitusen...

uolevilta sain sen lupaaman fight club finlandin paidan ( hihhei=)...) ja winter warin julisteen=)....minut on lahjottu!!!=)hempukka sai vain hyvän mielen=)...

täällä kotona kävin taistoon heinää vastaan. Kille the marsuus ja hempukka the tuho ovat levitelleet hempukan huoneen lattian heinä-aroksi ja oli tuskaa yrittää imuroitsea sitä. Pari kertaa tukkeutui putki ( eikun avaamaan) , hempukka heti huutaa " joko sä lopetit siivoamisen??"..."ei,en vielä"(ääneen mutisten ja hampaita kiristellen) ...sitten napakymppi, eli pölypussi paukahti täyteen ja tietenkään ei ole vara pölypussia siivouskaapissa. Seurasi lisää mutinaa ja kärvistelyä ja sitten vaan tyhjentämään vanhaa pussia, että saa loput heinät hittoon nurkista...Totean virallisesti että minusta ei ikinä tule siivoojaa!!!!!!! =)

eilen kävin illalla vertailemassa hintoja kossille...kaksi viikkoa olisi abaut 740 euroa....loppujen lopuksi ei paha hinta=). huomenna pitää mennä neuvottelemaan neiti koalan kanssa milloin varataan matka. Eli milloin sillä on varaa maksaa varausmaksu=). mä saan ens kuussa 500 veronpalautuksia joten mulle se on peace of cake ( rauhan kakku=D...)


toissayön autuaisuus...  1

...ei toistunut=(. niin levottomia unia että ahdisti ja heräili hetken perästä=/...ja taas kipeä olo. No, mieliala onsilti pysynyt suht hyvänä, elikkäs jotain hyvää=). Hempukan kanssa vietetty rauhaisaa aamua. Ei olla tehty yhtikäs mitään, paitsi mä olen lukenut hempukalle kirjoja niin että ääni on mennä=).

kunhan tervehtyisi ja pääsisi taas duuniin niin voisi kamujakin tavata taas...


ihmisen paluu=D  1

mikä suuri ja outo vaikutus fyysisellä voinnilla onkaan henkisen kanssa. Molemmat oleet huonot mutta tänään jo aivan erilainen olotila=). Tuntuu kuin olisi elänyt jonkun toisen eloa ja nyt oma pirteä elukkuuteni on taas palannut=D. Tervetuloa kotiin minä itse=)!!!!

Nukuin todellakin pitkästä aikaa hyvin ja keskeytyksittä. Muutoin yöt ovat menneet katkonaisilla ja levottomilla unilla. Unella joka ei suo oikeastaan lepoa ollenkaan. Viime yönä nukkumatti sittenviimein armahti=).

Äsken hain hempukan tarhasta ja kävin matkalla tervehtimässä Neito koalatarta. Siellä se töissä huseerasi ja meidän hipsukka ja säkkituoli (uusi lempinimi pikku M:lle...) rinnakkain ihmettelivät eloa. Pieni kokis ja sitten tarhalle. kaupoissa käyty ja kotiin siis päästy. Nyt hempukka katselee lastenohjelmaa ja silittelee kille the marsuelukkaa, ja mä olen saanut sen samaisen elukan häkin siivottua. nyt on killeliinillä puhtoinen koti=).

Hetkeksi näköjään iskee taas heikko olo ( huonosti syönytkin viime päivät) joten ruoka voisi olla kova sana=)...



hihhei...  1

...väsykki tullut ehei=)...(pakko saada rimmaamaan)...
aivastuttaa, väsyttää ja kipeä olo. Saa nähdä pääsenkö huomenna duuniin. Ei viitsisi kipeänä mennä=/...
hyviä uutisia sentäänolen ssanut=). Oma pikku bilbomme on muuttanut vantaalle=D!!!! hihhei!!!!asunut jo pari kuukautta mutta salannut tämän koska " salailu on hauskaa"...ja miehet outoja. Kysyin eikö se pidä musta kun ei ole kertonut, ja se oli olettanut ja odottanut että tajuan vihjeistä=). Hömelö!!!!sovittiin rehvit joku aamu M junan luo se kun myös nyt töissä myyrmäessä. henkivartija junaan=)...cool=)